Bükkaranyos, Rákóczi Ferenc út 25.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2 564 m²
Ár 4,5 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 350 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Bükkaranyoson, Miskolctól autóval kb. 20 percre, tulajdonostól eladó egy 2564 nm nagyságú, déli-délnyugati fekvésű, enyhe emelkedésű, panorámás, gyönyörű építési telek.
A főúttól végig aszfaltúton megközelíthető, bekerített telek az utcafronton 25 méter széles, hátrafelé szélesedik, ahol kb. 35 méter a szélessége. A közművek közül a villany és a szennyvíz-csatorna került bevezetésre, a gáz, a víz, a telefon és a kábeltévé csatlakozási lehetőségei közvetlenül a kapu előtt találhatók. A telekre szabadon álló ház építhető.
A telken jelenleg egy kb. 30 nm alapterületű, szilikátblokkokból épült, szerelőaknás, téliesített (vegyes tüzelésű kazánnal rendelkező) présház áll, amely nem szerepel a tulajdoni lapon, ezért engedélyezési eljárás nélkül lebontható, addig viszont tárolásra kiválóan alkalmas. A ház alatt egy kb. 10 méter hosszú pince is van, ami zöldségtárolásra lehet alkalmas.
A ház előtti ásott kút a kerti locsolást teheti gazdaságosabbá. A ház mögötti terület tele van szépen termő gyümölcsfákkal, amelyeket sohasem permeteztünk vegyszerrel, ezért gyakorlatilag biogyümölcsöket élvezhet majd a kert új tulajdonosa.
A telek csendes, nyugodt és biztonságos helyen fekszik, az iskola a szomszédban van, a bolt, a posta, a gyógyszertár, az óvoda, a polgármesteri hivatal pedig pár perces sétával elérhető. A kb. 2-3 kilométerre lévő Harsányban a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek. A telek megosztható, elhelyezkedése és adottságai révén egy szinte önellátó, igazi családi otthon építhető ide, de befektetés vagy vállalkozás céljára is alkalmas.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 350 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?