Bezárás

Bükkábrány, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Kiadó telephely
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 460 m²
Telekterület 5 009 m²
Ár havonta 250 000 Ft
  • Térkép
Sztolyka Richard
06 30 587 ···

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
2045
A telephely elsősorban műszaki vizsgáztatás és járműjavítás céljából ,bükkábrányi telephellyel. A település a Bükk hegység és az Alföld találkozásánál fekszik, eszak.déli irányban. Egertől 28 kilométerre, Miskolctól 33 kilométerre található. Autópályán történő megközelítése az M3 autópálya esetén, a Mezőkövesdilehajtótól vagy az M30 autópálya esetén Miskolc felől lehetséges. A település kkülterületén az ipari övezetben , Mátraaljai Szénbányák szomszédságában , a 3sz főútól 50m-re található. A telephely teljes területe: 5009m2 , melyből a felépítményé 325 m2.

A felépítmény fő gerince , kétbeállásos műhely, melyben az egyik beállás szerelő aknával ellátott. A műhely belső mérete alkalmas teherautó , autóbusz, fogadására. Belmagassága alkalmas emelővel, daruval ellátott járművek ill. rakodógépek javítására.

Az összkomfortos teleophely 2005. lett átadva. Az épület függőleges tegerhordó szerkezeti POROTHERM falazó blokkból épült.

A födémszerkezet vasbeton szerkezetű, tetőszerkezet konytyolt nyeregtető, LINDAB héjazattal. A főépülethez , raktár, szociális blokk, irodák, öltözők, étkezők tartoznak. A pincerészben található a kazánház és a tüzelő tároló. Közművesitettsége: hálózati víz, villany, ipari áram, telefon, zárt redszerű szennyviztározó, hagyomáso szilárd tüzelésű kazán ( egyedi központi fűtés)

Raktárbank weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
06 30 587 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?