Bük, Európa út Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 14800 m2
Azonosító: 33660211
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 316
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó üdülőövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 2
Bruttó szintterület 29600
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 2
Bruttó szintterület 29600
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Beruházók figyelem!

Bük-fürdőn eladó egy belterületi, kétsávos aszfaltozott közúton, bicikliúton és járdán is megközelíthető, 14800 nm-es fejlesztési terület a gyógyfürdő szomszédságában. Rendkívül jó elhelyezkedése miatt keleti, délkeleti irányban a fürdőterületet láthatjuk, nyugat, északnyugat felé pedig zavartalan örökpanoráma tárul elénk, így Bük városát, a Kőszegi-hegységet, valamint az Alpok hegyvonulatait is megcsodálhatjuk.

A tervezett fürdőfejlesztés után a telek közvetlen szomszédságában új fürdőbejáratot terveznek, de a jelenlegi bejáratok is hamar megközelíthetők. A délnyugati oldalon gyalogosan egy sétányon a nyári bejárat 10 percen belül, valamint a Hotel Répce irányába a téli bejárat 5-6 perces sétával elérhető. Gépkocsival néhány perc alatt elérhetőek a fürdő előtti parkolók.

A telekre saját gyógyvíz-kút létesíthető az előírások szerint, melynek kivitelezéséhez közvetlen kapcsolattal rendelkezünk.

A telek nagyjából négyzet alapú, hosszúság ≈125 méter, mélység ≈118 méter.

A közművek, víz, csatorna, gáz, és villany az utcából beköthetők. A telekre oszlopon érkező erősáramú kábel földbe süllyesztése egyéni költség, az EON Áramszolgáltatóval szükséges engedélyeztetési terv leadása és elfogadása után.

Az építési előírások legfontosabb szabályai az OTÉK valamint a Helyi Építési Szabályzat szerint a következők:
-a telekre elhelyezhető szállodai megjelenésű lakás, kereskedelmi szállás, korlátozott vendégkört kiszolgáló üdülő egységek, konferencia központ, egészségügyi létesítmények, a telken elhelyezett üdülő férőhely vendégkörét kiszolgáló sportlétesítmény, vendéglátó egység és azok rendeltetésszerű működéséhez szükséges egyéb építmények
-épületet elhelyezni szabadonálló beépítési móddal lehet
-a szabályozási terv alapján a telek a Kc-05 építési övezetbe tartozik
-előkert mérete 10 méter
-szintterületi mutató: 2
-a telek max. 30% építhető be
-legkisebb épületmagasság 12 méter, a legnagyobb 25 méter
-zöldfelület nagysága 40%
-személygépjármű várakozó helyeket az építési telken belül kell elhelyezni, terepszint alatti várakozó létesíthető
-a hátsókertben 6 méter mélyen ültetési kötelezettség van parkterv alapján
-az építkezés feltétele még természetesen a teljes közművesítettség, ami az utcából megoldható és a tervezett szállodasor miatt valószínűleg kiépítik a telekig

Díjmentes hiteltanácsadással és befektetési tanácsadással állunk rendelkezésére!

Környék és közlekedés
A fürdő minden irányból jól megközelíthető. Ausztria felől Bécs irányából az M85-ös és M86-os nemrég elkészült kétszer két sávos gyorsforgalmi utakon. Az osztrák határt Zsiránál 15 percen belül elérjük, ahol szintén könnyen csatlakozhatunk az S31-es osztrák gyorsforgalmi útra Bécs irányába.
Budapest, Győr, Pozsony felől az autópályákon, majd szintén az M86-os gyorsforgalmi útról érjük el a fürdőt. A hegyfalui lehajtótól 10 percre található. A Balaton felé haladó 84-es főútvonal mellett fekszik. A megyeszékhelytől, Szombathelytől 20 km távolságra van. Vonattal, és távolsági busz kapcsolat is adott.
A Nyugat-Magyarországi régió kedvelt kirándulóhelyei, mint a Kőszegi-hegység, az Őrség hamar elérhetők. A legközelebbi osztrák síterep, Burgenland borvidékei, Sopron és a Fertő-tó is 1 órán belül megközelíthető. A fürdőzők szerelmesei Sárvár és Lutzmannsburg (Locsmánd) híres termálfürdőit is meglátogathatják. A megyeszékhely, Szombathely, római korra visszatekintő város, egyik leghíresebb eseménye az augusztus végén megrendezésre kerülő Savaria karnevál, mely több százezer látogatót vonz évről évre.

Valósítsa meg elképzeléseit a Nyugat-dunántúli régió egyik legdinamikusabban fejlődő fürdővárosában!

További információkért keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bük, Európa út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 20 316 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch