Buják, Nógrád megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Buják, Nógrád megye
Alapterület
227 m²
Telekterület
13570 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM M196594
Azonosító: 32440841
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 előtt
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
házközponti
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Buják külterületén Keselyréten, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy meseszép kúriát.

A népviseletéről és folklórjáról híres, történelmi hagyományokkal rendelkező település Budapesttől 70 km-re, a Cserhát lábainál található. A település a 15-16. század fordulóján mezőváros volt. Igen intenzíven fellelhetők a faluban a palócság hagyatékai. Igazi időutazás ide látogatni. Ha a nyugalom szigetére vágyik itt megtalálja, az ingatlan a Cserhát szívében, érintetlen természeti környezetben 15 000 m2 bekerített területen fekszik. Teljesen felújított, 75 cm. vastag terméskőből épült. A 170 tetőtere beépíthető. Az épületben három szoba mellett, konyha, előszoba, kamra, fürdőszoba, szauna, és veranda található. A szaunából egy 150 m2-s télikertbe jutunk, ahol automata öntöző rendszer, 15 méter hosszú, 42 m3-s fűthető, csempe burkolatú vízforgatós medence található. A melléképületben garázs aknával, műhely és tároló helyiség is rendelkezésre áll, továbbá fedett kocsi beálló és kerti bútor tároló is helyet kapott udvarán. Különálló lakókocsi garázs és földbe vájt borospince tartozik még hozzá. A biztonságról profi kamerarendszer gondoskodik. Átmenő forgalom nincs, az aszfaltos út a székely kapuig tart.
A 3 fázisú villamos energia földkábelen érkezik. A jó minőségű ivóvizet saját vízellátó rendszer biztosítja a 8, 5 méter mély, fedett, bazalt kőből épített, napi 10 m3 vízhozamú kútból. Ilyen tényleg csak a mesékben van. Külvilágtól elzárt csoda szép birtok az erdő közepén. Elszigeteltségétől függetlenül minden szükséges szolgáltatással, víz, villany, internet telken belül. Közvetlen kapcsolatban áll a természettel. Magyarország vadakkal legsűrűbben lakott erdejében. Állandó lakhelynek, hétvégi vagy vendégháznak, de akár vadászháznak is kitűnő választás.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Referencia szám: M196594
Lépj kapcsolatba a hirdetővel