Budaörs, Gyár utca 2.

Kiadó telephely
Budaörs, Gyár utca 2.
Ár havonta
5 ezer €
Alapterület
700 m²
Telekterület
1500 m²
Azonosító: 31813364
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó telephely

Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
60 hónap

Leírás

Egyedi hangulatú, önálló telephely kiadó a Budaörsi Ipari Park (BITEP) területén

A ~350 m2 földszint* (belmag.: 3,5m) alkalmas műhely, raktár vagy bemutatóterem, az emelet (belmag.: 2,8m) pedig irodai célra.
* Az alakíthatóságról: a földszintet az utolsó bérlő magánóvodaként(!) működtette, ezért a jelenlegi kialakítás és bútorzat ennek megfelelő.

Az eredeti formáját megtartó emeleti irodarész legkülönlegesebb része fogadótér/„titkárság” (belmag.: 4,7m!!!) fából készült kazettás mennyezettel, a déli oldalon végig ablakokkal és egy valódi kandallóval.

A 10cm dryvit hőszigetelésű épület fűtését (és melegvíz ellátását) Remeha gázkazán biztosítja, a földszinten radiátoros, az emeleten részben fan-coil-, részben padlófűtéses hőleadással.

Az épülethez 13db parkolóhely és ~1500 m2 saját kert tartozik, melyben jelenleg az óvodai előélet emlékeként egy nagyméretű mászóka és egy 12x18m gumiborítású focipálya található.

Az épület a 60 hektáros BITEP közepén áll. 500m-es környezetében az ipari parkba betelepült kb. 300 vállalkozás termékei és szolgálatatásai mellett elérhető: BKV buszállomás (188E), postahivatal, menza, autómosó, benzinkút, ALDI, OBI, METRO, trafik, ATM, pénzváltó.

A megjelölt díj nem tartalmazza a mindenkor hatályos ÁFA összegét, az üzemeltetési díjat (nettó 1500 EUR / hó) valamint az egyedi fogyasztás alapján elszámolt rezsiköltséget.

A bérlői igényeknek megfelelő esetleges átalakításra nyitottak vagyunk – ennek pontos műszaki tartalma és feltételei a bérleti megállapodás részeként egyeztetendő. Kizárólag hosszú távú bérlők jelentkezését várjuk (min. 5 év).

Személyes megtekintés előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel