Bezárás

Budaörs, Gyár utca 2.

Kiadó telephely
Alapterület 700 m²
Telekterület 1 500 m²
5 500 € 1 981 815 Ft
  • Térkép
Diósi Gábor
06 30 207 ···
 

Kiadó telephely

Min. bérleti idő 3 év
Egyedi hangulatú, önálló telephely kiadó a Budaörsi Ipari Park (BITEP) területén

A ~350 m2 földszint* (belmag.: 3,5m) alkalmas műhely, raktár vagy bemutatóterem, az emelet (belmag.: 2,8m) pedig irodai célra.
* Az alakíthatóságról: a földszintet az utolsó bérlő magánóvodaként(!) működtette, ezért a jelenlegi kialakítás és bútorzat ennek megfelelő.

Az eredeti formáját megtartó emeleti irodarész legkülönlegesebb része fogadótér/„titkárság” (belmag.: 4,7m!!!) fából készült kazettás mennyezettel, a déli oldalon végig ablakokkal és egy valódi kandallóval.

A 10cm dryvit hőszigetelésű épület fűtését (és melegvíz ellátását) Remeha gázkazán biztosítja, a földszinten radiátoros, az emeleten részben fan-coil-, részben padlófűtéses hőleadással.

Az épülethez 13db parkolóhely és ~1500 m2 saját kert tartozik, melyben jelenleg az óvodai előélet emlékeként egy nagyméretű mászóka és egy 12x18m gumiborítású focipálya található.

Az épület a 60 hektáros BITEP közepén áll. 500m-es környezetében az ipari parkba betelepült kb. 300 vállalkozás termékei és szolgálatatásai mellett elérhető: BKV buszállomás (188E), postahivatal, menza, autómosó, benzinkút, ALDI, OBI, METRO, trafik, ATM, pénzváltó.

A megjelölt díj nem tartalmazza a mindenkor hatályos ÁFA összegét, az üzemeltetési díjat (nettó 1500 EUR / hó) valamint az egyedi fogyasztás alapján elszámolt rezsiköltséget.

A bérlői igényeknek megfelelő esetleges átalakításra nyitottak vagyunk – ennek pontos műszaki tartalma és feltételei a bérleti megállapodás részeként egyeztetendő. Kizárólag hosszú távú bérlők jelentkezését várjuk – a bérleti idő minimum 3 év, jelentős beruházással járó átalakítási igények esetén minimum 5 év.

Személyes megtekintés előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 207 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk