Budaörs, Pest megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 500 m²
Ár 250 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 638 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Legyen az öné Budaörsön egy 18 éve jól működő, 20-25 alvóhellyel rendelkező panzió, 37 férőhelyes szaunával, óriás dézsákkal, 1700 m2-es telekkel!
A panzió elsősorban rendezvényeket bonyolít, szaunaprogramokat szervez, ebből tartja fenn magát 18 éve. Az ár bruttó ár, 27% áfát tartalmaz! Megtérülési idő 5-6 év! Teljes felszereléssel, és igény szerint személyzettel átadó!
Az 500 m2 összterületű felépítmény 2002-ben épült, 30 cm-es téglából, 8 cm-es dryvit szigeteléssel, fan-coil fűtéssel. 2019-ben teljes körű felújításon esett át, kicserélték a víz, villany hálózatot, gépészetet, fűtésrendszert is. A panzióhoz tartozik a 37 férőhelyes szauna, kiépített, led lámpákkal, hajó hangszórókkal, szilikon kábelezéssel, szaunamesteri helyiséggel, padlófűtéssel, örök panorámával. Az árban benne van a 2 db meleg vizes dézsa is. A panzióban meleg konyha, raktár és beépített kandalló is található. A berendezési tárgyak, gépek és hűtők szintén benne vannak az árban! A panzió az erdő szélén helyezkedik el, emiatt túrázásra is alkalmas! Víz, villany, gáz be van vezetve, a szennyvíz emésztőaknába folyik, amit a csatornázási művek szállít el. A szauna non-profit egységként üzemel, tehát adómentes!
Jöjjön el, nézze meg, nem fog csalódni!!!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szabó Imre
A referens összes hirdetése
06 70 638 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?