Bezárás

Budaörs, Stefánia utca

Eladó egyéb iroda
Alapterület 1 840 m²
1 680 000 € 595 millió Ft
  • Térkép
06 20 210 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 3
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Kiváló adottságokkal és jelentős fejlesztési potenciállal rendelkező, jelenleg is hasznosított ingatlan Budaörs közepén!

Cégközpontnak, irodaháznak, telephelynek is alkalmas felújítandó, bővíthető épület eladó

- 2250 nm telek, 1840nm épület jelenleg 2 szintes (lépcsőházak 3 szintesek)
- további egy szint bővítési lehetőség (kb 800 nm nyerhető), ahova a jelenlegi lépcsőházak már felvezetnek, a bővítéssel egy 2600 nm-es épületet kaphatunk
- rendkívül jó elhelyezkedés: Budaörs központjában, autóval Budapesttől csak pár perc (Tesco-val szemben az autópálya másik oldalán)
- rugalmas lehetőségeket biztosító alaprajz: két fő blokkból áll, melyek szeparálhatóak, mert külön lépcsőházzal rendelkeznek, blokkonként és szintenként külön funkciók is megvalósíthatóak
- önálló helyrajzi számú telek, önálló közműbekötések (víz, csatorna, gáz, áram,ipari áram, optikai kábel internet bekötés), 1/1 tulajdon
- Gksz-8: gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezet (lakóövezet határán)
- kb 20 aszfaltozott parkoló telken belül, telken kívül utcán ingyenes
- kamionnal megközelíthető
- emeletről és a beépíthető tetőről csodálatos körpanoráma a Budaörsi hegyekre


A fent felsorolt funkciók mellett a rendkívül rugalmasan használható terek és a jó lokáció miatt alkalmas magánkórháznak, egészségügyi intézménynek, iskolának, képzési illetve szolgáltató vagy szórakoztató központnak.

A városi uszoda és a telek közötti 6 hektáros fejlesztési területtel kapcsolatban az önkormányzat településrendezési tervében új felüljáró (a telek utcájának folytatásaként) és új autópálya lehajtó van betervezve.

A mellékelt rajz egy megvalósítási koncepció/látványterv, amilyenre a jelenlegi tulajdonosok tervezik átalakítani. Ennek a koncepciónak az építészeti tervezése a közeljövőben kezdődik. Az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik. Ha a fejlesztést a jelenlegi tulajdonosok elkezdik, akkor az ár a készültségi szinttől függően változik.

Irányár: 1,68 millió EUR (nettó)

Erre a projektre létrehozott céggel együtt történő eladás preferált, de nem kizárólagos feltétel.

Ingatlanközvetítő irodával általános megbízást nem szeretnénk kötni. Kérem, ezzel ne keressenek, ne raboljuk egymás idejét! Köszönöm, hogy erre a kérésemre tekintettel vannak.

Térkép

A környék hasonló hirdetései térképen
BKK megállók a közelben
Éjszakai

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó irodák ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 210 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk