Budaörs, Stefánia utca 24.

Eladó egyéb iroda
Budaörs, Stefánia utca 24.
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
545 millió Ft1,49 millió €
Alapterület
1840 m²
Azonosító: 32031920
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
3
Légkondicionáló
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Kiváló adottságokkal és jelentős fejlesztési potenciállal rendelkező, jelenleg is hasznosított ingatlan Budaörs közepén!

Cégközpontnak, irodaháznak, telephelynek is alkalmas felújítandó, bővíthető épület eladó

- 2250 nm telek, 1840nm épület jelenleg 2 szintes (lépcsőházak 3 szintesek)
- további egy szint bővítési lehetőség (kb 800 nm nyerhető), ahova a jelenlegi lépcsőházak már felvezetnek, a bővítéssel egy 2600 nm-es épületet kaphatunk
- rendkívül jó elhelyezkedés: Budaörs központjában, autóval Budapesttől csak pár perc (Tesco-val szemben az autópálya másik oldalán)
- rugalmas lehetőségeket biztosító alaprajz: két fő blokkból áll, melyek szeparálhatóak, mert külön lépcsőházzal rendelkeznek, blokkonként és szintenként külön funkciók is megvalósíthatóak
- önálló helyrajzi számú telek, önálló közműbekötések (víz, csatorna, gáz, áram,ipari áram, optikai kábel internet bekötés), 1/1 tulajdon
- Gksz-8: gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezet (lakóövezet határán): 40% beépíthetőség, 12 méteres épületmagasság, szintterületi mutató:2
- kb 20 aszfaltozott parkoló telken belül, telken kívül utcán ingyenes
- kamionnal megközelíthető
- emeletről és a beépíthető tetőről csodálatos körpanoráma a Budaörsi hegyekre


A fent felsorolt funkciók mellett a rendkívül rugalmasan használható terek és a jó lokáció miatt többek között a következő funkciókra is alkalmas: magánkórház, egészségügyi intézmény, iskola, idősek otthona, szolgáltató vagy szórakoztató központ, telephely, irodaház.

A városi uszoda és a telek közötti 6 hektáros fejlesztési területtel kapcsolatban az önkormányzat településrendezési tervében új felüljáró (a telek utcájának folytatásaként) és új autópálya lehajtó van betervezve.

Az építési engedélyezés folyamatban. A rajzok az építészeti terveknek megfelelőek. Az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik. Ha a fejlesztést a jelenlegi tulajdonosok elkezdik, akkor az ár a készültségi szinttől függően változik.

Az épület biztos betonalapra épült, fémszerkezetű. Ennek köszönhetően a bővítése, felújítása egész évben rugalmasan ütemezhető.

Irányár: 1,49 millió EUR (nettó)

Erre a projektre létrehozott céggel együtt történő eladás preferált, de nem kizárólagos feltétel.

Ingatlanközvetítő irodával általános megbízást nem szeretnénk kötni. Kérem, ezzel ne keressenek, ne raboljuk egymás idejét! Köszönöm, hogy erre a kérésemre tekintettel vannak.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély