Bezárás

Budaörs, Pest megye

Eladó telephely
Alapterület 12 860 m²
Telekterület 33 260 m²
Ár 3,5 milliárd Ft
  • Térkép
Venczel Anita
06 30 815 ···
City Cartel Buda - Venczel Anita
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Hűtött raktár és Hűtőház

 A hűtőház jelenleg 9 600 EUR raklap méretű tároló kapacitása 50-55 %-ban telitett.
Ennek ellenére, ha kis mértékbe is, de profitot termel.
A 2020-as év második negyedévére az előzetes megállapodások szerződésben való rögzítését követően a tároló kapacitás kiadása, mintegy 90-95 %-ban megtörténik.
A szerződéseket 3-5 év vagy 3 + 3 évre kötik meg.

Budapesttől nyugatra fekvő terület megközelíthetősége több irányból kedvező. Az ingatlan belterületi ingatlan.

Az ingatlan kiválóan megközelíthető közvetlenül autópályán, illetve az M0-ás autóútról. Az ingatlan közúton is közvetlenül elérhető. A terület két bejáraton keresztül megközelíthető, melyek az ingatlan nyugati és keleti végén helyezkednek el.Telkek méretei:M2 megnevezés

12 m2 kivett út

128 m2 kivett parkoló

2237 m2 kivett út

33 266 m2 kivett üzem épület, hűtőház, 9 épület

Terület épületeinek jelenlegi megosztása:Termelési épület 4864 nmCsomagoló raktár és Hűtött raktár 718Hűtőház+műhely+iroda+egyéb 6741 nmJeges vízház 66 nmKonténerház+faház 106Szenyvíz telep 124 nmRégi vízgépház 228 nmPorta 17 nmÖsszesítve:12863 nmKözművek:

Az ingatlan a jelenlegi termelő funkciónak megfelelően minden közművel ellátott, a termeléshez szükséges közmű kapacitás rendelkezésre áll, melyeket az alábbiakban részletezünk:

Rendelkezésre álló áram teljesítmény: 1950 kW

Rendelkezésre álló gáz teljesítmény: 120 m3/óra

Vízellátás: 180 m3/nap

Csatorna: 150 m3/nap

Tűzi vízellátás: A gyárterületen 2 db dupla külső tűzcsap van

A telek nyugati oldalán a termelési épület déli részén 10 db, a hűtőház nyugati részén további 5 darab, a hűtőház keleti részén további 7 darab fagyasztott hőmérsékletű áruszállító teherautó töltési pont található.

Általános leírás

Az ingatlan területén két főépület és melléképületek (porta, gépház, szennyvíz épület) található.

A területen a két nagy épület (termelés és hűtőház) külön áll, a termelő és raktározó rész egy hozzávetőlegesen 4 méteres magasságban kiépített zárt elemmel kapcsolódik össze, melyen a kész termékek a hűtőházba kerülnek.Parkoló terület a nyugati és a keleti bejáratoknál egyaránt kialakításra került. A nyugati oldalon a termelő épület előtt kialakított kisebb (8-11 autó) parkoló mellett az ingatlanon kívül a egy nagyobb, hozzávetőlegesen 40 autó számára parkolási lehetőséget biztosító terület is található. A keleti bejáratnál egy hozzávetőlegesen 15-20 autó számára elegendő terület került kialakításra.A két főépület mellett az ingatlan északi határán melléképületek találhatók, melyek tégla, illetve fa épületek, állapotuk átlagos.A keleti bejáratnál, a hűtőházi épület előtt kisméretű toldalék raktárépület található.

A főépületek jó, a koruknak megfelelő állapotban vannak, a szükséges karbantartási munkálatokat az ingatlan használója, illetve tulajdonosa elvégezte.A területen mind a termelő, mind a hűtőházi épület számára a hűtést egymástól teljesen független gépház biztosítja.Az ingatlan jelen pillanatban hozzávetőlegesen 40%-os mértékben beépített, az Építési Szabályzat erre vonatkozó 50%-os előírását alapul véve az ingatlan bővíthető, további, hozzávetőlegesen 3,150 m2-es terület beépítésére van azonnali lehetőség.Az ingatlanok megközelítése a nyugati és keleti bejáraton is a teher fogalom számára biztosított. Rakodóterület és dokkoló kapuk két területen kerültek kialakításra, a hűtőházi épület keleti végén, illetve az épület északi homlokzatán. A két épület közül csak a termelő épület járható körbe teljes mértékben teherautóval .Termelési épület:A nyugati bejáratnál elhelyezkedő egyszintes épület jelenleg termelő funkciót lát el, területének nagy részét ez a tevékenység foglalja el, emellett iroda-, és raktár terület található még az épületben.

Az épület bejárata az épület nyugati homlokzatán található, az előtér és recepció megközelítését biztosítja, amely az iroda területhez tartozik. Az irodák, illetve tárgyalók a főbejárattól jobbra illetve balra kerültek kialakításra, állapotuk kiváló.

A főbejáratnál található előtérről folyosó vezet az üzemi terület szociális részéhez, ahol a fekete és fehér öltözők találhatók. Innen az üzemi terület közvetlenül megközelíthető. A termelő területet teljes mértékben a gyártósorok foglalják el, szabadon csak a közlekedéshez szükséges folyosók maradtak. A termelő épület belmagassága az épület teljes területén megközelítőleg 5 méter. A termelő épülethez tartozó raktárterület az épület északi homlokzatán került kialakításra, mely csomagolóanyag, alapanyag, és +2-5 Celsius fokos raktárt foglal magában. Az épület északi homlokzatán a termelő terület szociális részéhez vezető bejárat is található.Hűtőház

A hűtőházban -22 Celsius fokon tárolják a fagyasztott árukat. A hűtőházban egész évben folyamatosan és időszakosan is végeznek bértárolási szolgáltatásokat, így értékesítve a szabad tároló kapacitásokat.Az alap és csomagolóanyag raktárak száraz áru raktárként (+15 és +20 Celsius fok közötti tartomány) is használhatóak. A hozzá épített szabályozott hőmérsékletű hűtött raktárhelyiségek 0 és +5 Celsius fokok közötti tárolást tesznek lehetővé 140-210 EUR raklap méretű tároló kapacitással, továbbá a termelési épületben ezen felül található még egy közel 200 EUR raklap méretű szintén +10 Celsius fok alá hűthető terület, így a hűtőházzal együtt akár mindhárom hőmérsékleti tartományban raktározhatnak.Az ingatlan keleti bejáratánál elhelyezkedő épület raktár és hűtőházi funkciókat lát el túlnyomó részben, területén az említett funkciók mellett irodaterület található még, mely az épület nyugati végében kialakított kétszintes épületrészben, illetve az épület keleti részében, egyszintes épületrészben került kialakításra.

Az épület több bejárattal is rendelkezik, a keleti és nyugati végén, illetve a keleti végén kialakított ’L’ alakú irodaterület is rendelkezik külön bejárattal, mely az épület északi homlokzatán került kialakításra.

A raktár-, illetve hűtőház több lépcsőben épült, az épületrészek belmagassága eléri a 11 métert. Az épület három elkülöníthető részből áll. Az épület keleti végén jelenleg kettő darab kamion méretű dokkoló kapu, illetve elkülönített kisautós dokkolási lehetőség van. A hűtőház nyugati részén három darab kamion méretű dokkoló kapu található, mind az öt kapu zárt rámpa területre csatlakozik. Lehetőség van további dokkoló kapuk azonnali kiépítésére.

Az épületben fix és mozgatható polcrendszer egyaránt kialakításra került. A hűtőház jelenleg 9 600 EUR raklap méretű tároló kapacitással rendelkezik, öt emelet magas tárolást tesz lehetővé, az ötödik szinten 2 méter feletti raklapok is tárolhatóak.Az épületek funkcionális leírása:Belmagasságok:

- Hűtőház: 11 méter

- 4 kamrás hűtött tároló helyiség: 4 méter

- Alsó csomagolóanyag raktár: 6 méter

- Üzem: 5 méter

- Padlástér: üres, beépíthető

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az információk nem teljes körűek!!További kérdéseivel, megtekintés időpontjával kapcsolatban várom hívását.Riczik András ingatlanreferens.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

City Cartel Buda - Venczel Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 815 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk