Budaörs, Törökugrató

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 340 m²
Ár 189 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 679 ···
 

Eladó étterem, vendéglő...

Budaörsön forgalmas főútvonal mellett ÜZLET+VÁLLALKOZÁS együttes céljára alkalmas ingatlan eladó!

Budaörsön forgalmas főútvonal mentén a Törökugratónál, 1022 m2-es telekkel rendelkező, 300 m2 összterületű + kerthelyiség, 1996-óta étteremként működő és jelenleg is üzemeletett, vendéglő és családi ház eladó.

A családi ház része az ingatlannak jelenleg 3 generáció által lakott, de alkalmas lehet akár 3 apartmanos panziónak is, amelyek egymástól elkülönítve külön bejáraton keresztül közelíthetők meg. Az épület részben alápincézett (kb. 20 m2).
Az emeletről csodálatos PANORÁMA nyílik a budaörsi dolomitokra. A földszinten pedig az ÉTTEREM működik KERTHELYISÉGGEL és grill terasszal. A teljes épület két részletben épült.

Az 1995-ben készült épület, 110 m2-es alapterületű, 2 szintes (földszint és tetőtér). A földszinten került megépítésre az étterem rész vendég térrel, bárpulttal, nagy téliesített terasszal ahol egy kemence és grill rész is kialakításra került. Valamint minden előírásnak (HACCP, stb...) megfelelő konyha és kiszolgáló terek, személyzeti öltöző, mosdó a nyersanyag beszállításhoz szükséges hátsó bejárat, külön férfi és női vendég mosdók, iroda is megtalálható itt.
Az emeleten nagy nappali, 3 hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, WC és két panorámás terasz található (egy fedett és nyitott).

A másik lakrész 1975-ben épült szintén téglából, 2 szintes + pince. Akár 2 generáció számára is alkalmas vagy 2 panziónak kiadható. A földszinti rész 70 m2, nappali konyha 2 szoba, fürdőszoba-WC. A tetőtéri galériába vezető lépcsőn feljutva 2 háló, fürdőszoba-WC, helyiséget találunk és a nappaliból nyíló erkélyt (konyha kialakítására is van lehetőség).
A teljes épület fűtéséről gáz üzemű cirkó kazán gondoskodik.

Az udvarban 6 gépkocsi számára biztosított a kényelmes parkolás lehetősége. Az utcai közterületen az ingatlan előtt további 6 ingyenes parkoló hely került kialakításra.

Jelenlegi funkcióján kívül számos más tevékenységre is alkalmassá tehető. Kialakítható belőle akár több lakás, nagyobb iroda és bemutatóterem, családi napközi, magánóvoda és bölcsőde stb...
Elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik. Tömegközlekedés, nagy bevásárló központok, M7-es, M1-es és M0-ás autópályák mindegyike pár perc alatt elérhető.

Azonosítószám: EI0618 Ingatlan megtekintésére előre egyeztetett időpont alapján hétvégén is lehetséges. In case you are interested in this property or you would like to rent out or sell your own property or you have any question please don't hesitate to call this number, our referee helps you!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Verő Ákos
A referens összes hirdetése
06 70 679 ···
 
Pest Megyei Ingatlan kft. Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?