Budaörs, Törökugrató

Eladó családi ház
Budaörs, Törökugrató
Alapterület
200 m²
Telekterület
692 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM 34876
Azonosító: 32385473
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Magyarné Jarcsó Edit
Referens összes hirdetése
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán, padlófűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
50 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
teremgarázs hely - benne van az árban

Leírás

Egy TÖKÉLETES, BELESZERETŐS HÁZ Budaörs-Törökugratón, ahol az autópályát nem, de a madarak csicsergését hallhatja!
NINCS SZÜKSÉGE 8 SZOBÁRA?
De szeretne a MAI KOR KÖVETELMÉNYEINEK MINDENBEN MEGFELELŐ, élhető, kényelmes, ÖRÖKPANORÁMÁS, extrákkal felszerelt házban élni?
Netán SZERELMESE A NAPLEMENTÉNEK?
Válassza ezt a Budaörs-Törökugratón -2008-ban épült, -szinte vadonatúj- minden részletében átgondolt és aprólékosan megtervezett családi házat.
A tulajdonosok -révén kislétszámú család- nem használták ki a maximális beépithetőséget, ezért ha bőviteni szeretne, az alapterület mintegy 35 nm-rel megnövelhető.
A házba -a nappali szintjén lévő főbejáraton kivül- az alsó szintbe épitett kényelmes duplagarázson keresztül juthatunk be, ahol a központi porszivó központi egysége is helyet kapott. Ezen a szinten találhatók az egyéb kiszolgáló egységek is, mint a kazánházzal egybekötött mosókonyha is. Itt landol a szennyesruha a fürdőszobákból levezető szennyesledobón keresztül. A lépcsőfeljáró melletti gardrob-tároló sok holmi elhelyezésére alkalmas.
A mediterrán hangulatot árasztó belső kialakitás többek között a kovácsoltvas lépcsőháznak köszönhető, mely visszaköszön a külső keritésen is.
Az ingatlan extra elektronikával felszerelt, úgy mint-villámvédelem, minden szintről nyitható kert és garázskapu, szintenkénti riasztó, kerti világitás esthajnal kapcsolóval, a nappali szintjén elektromos redőny.
A nyári betolakodók ellen védelmet nyújtanak a szúnyoghálók. Mindkét lakószinten padló -és radiátoros fűtés biztositja a kellemes hőérzetet, mely szintén szintenként vezérelhető.
A ház ugyan dombos részre épült, a kert feltöltése révén azonban sik területen élvezhetjük a nappali előtti teraszon elénk táruló örökpanorámát a naplementével, valamint az étkezőből nyiló intim hátsó teraszon a napfelkeltét és a délelőtti napsütést. A nap szerelmesei az év-és napszakok váltakozásával folyamatosan nyomon követhetik a nap járását.
A hangulat és funkcionalitás tökéletes egysége tükröződik ebben a házban! Hivjon, nézzük meg együtt, és meglátja, beleszeret! Akár hétvégén is hivhat!
Magyarné Jarcsó Edit,
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Magyarné Jarcsó Edit
Referens összes hirdetése
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Iroda összes hirdetése