Budaörs, Kertváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 996 m²
1 900 000 € 692,68 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 398 ···
 

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
PANZIÓ-ÉTTEREM BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGGEL

Családias hangulatú , bevezetett vendégkörrel rendelkező 20 szobás panzió-étterem kiváló helyen 1,9 M EUR áron eladó.

A 2000nm-es telken található 996 nm nettó alapterületű épület 1992-ben gondos tervezés alapján épült meg. Vendégszobái fürdőszobásak, 2, 3 , 4 és 5 ágyasak, praktikus kialakításúak. Ablakai csendes kertvárosi részre néznek. SAJÁT ÉTTEREM és hangulatos, örökzöldekkel beültetett KERTHELYISÉG teszi minden igény kielégítő vendéglátóipari egységgé.
Visszatérő vendégek az év minden hónapjában szívesen látogatják, a szállásportálok és a szálloda múltja stabil forgalmat biztosít az üzemeltetőnek.

Autóbusszal könnyen elérhető a Móricz Zsigmond körtér, Kelenföldi pályaudvar, Déli pályaudvar, Széll Kálmán tér. Budaörsön a helyi ingyenes járat igénybe vehető, körülbelül 20 méterre található a megálló.Az autópálya lehajtó is igen közel van, így a vendégek könnyen megtalálják a panziót.

BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG: a jelenleg meglévő 20 szoba mellé még 15 apartman kialakításáról szóló tervekkel együtt eladó. Egy megnyert és egy második pályázat folyamatban!

CÉGGEL EGYÜTT ELADÓ! Így azonnal működhet a vállalkozás tovább! A vételár a teljes jelenlegi felszereltséget tartalmazza.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem HÍVJON bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Payer Ádám
A referens összes hirdetése
06 30 398 ···
 
Budaörsi Házak GDN Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?