Budaörs, Kereskedelmi terület Kiadó műhely
Alapterület 981 m2
Telekterület 40000 m2
Azonosító: 32741687
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 250
Kiadó műhely
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 12 hónap
Energiatanúsítvány nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 12 hónap
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Budaörs ipari-kereskedelmi központjában, az M1/M7-es autópálya bevezető szakaszán, kiadó egy földszinti, 981 m2-es, kis belső irodával, saját WC-vel, gázzal, vízzel, és ipari árammal ellátott, 6-8 méter belmagasságú, fűthető raktár/műhely. (Pillanatnyilag kiadó még a pont mellette található, hasonló adatottságú, és közvetlenül összenyitható, még 979 m2-es bérlemény is. Így akár összesen cca. 1900 m2 is bérelhető.)
Az ingatlan egyaránt kitűnő lehet gyártói, logisztikai vagy kereskedelmi tevékenységre.) A bérlemény elektromos ipari szekcionált kapuval rendelkezik, a padozata jól békázható és targoncázható, kiválóan alkalmas palettás áruk tárolására, és igény esetén polcozható is. Parkolás a bérlemény előtt, és a telephely kijelölt részén lehetséges. Az ingatlan súlykorlátozás nélküli övezetben található, illetve a közvetlen vasúti összeköttetése a Budapest-Bécs vasútvonallal speciális logisztikai előnyt jelenthet az ide települő vállalkozásoknak. A bérleti díjon felül fizetendő a fenntartási és üzemeltetési díj: 0,73 Eur/m2+Áfa, illetve a fogyasztások, melyek almérővel mértek.
Nagyobb irodaigény esetén további irodák bérelhetőek, változatos méretben és kialakításban.
Az ár nettó ár, a bérléshez még három havi bruttó óvadék is szükséges. A részletekért forduljon bizalommal hozzám.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Budaörs, Kereskedelmi terület
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 250
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch