Budakalász, Városközpont

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Budakalász, Városközpont
Ár
125 millió Ft
Alapterület
559 m²
Azonosító: 23446917
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Pince, patak, pénz

Budakalász egyszerűen megközelíthető helyén, közel a központhoz ajánlom figyelmébe ezt az épületkomplexumot, mely kreatív gondolkodóknak igazi paradicsom!

Budakalász az 1700-as években a szőlőművelésnek kedvező terepe volt. Egy császári rendelet 8 évi adómentességgel is ösztönözte ezt a tevékenységet.
Minden kalászi szerb portán pincét ástak a bor tárolására és feldolgozására. Így most egy fantasztikus méretű, három ágú - átjárható, 380 négyzetméternyi területű pince hasznosításában gondolkodhatnak az utódok.

A pince állandó hőmérséklete 10-13 fok között, páratartalma 55-75% között állandósítható. A pincék előtt- attól elzárhatóan külön 92 nm-es tér - 2 mosdóval, mely lehet eladó tér, borozó, nagyobb társaságok fogadó helyisége.
Kereskedelmi egység kialakítására, az engedélyek már rendelkezésre állnak. A pincék fölött, külön oldallépcsőn megközelíthetően 3 apartman, kialakításának utolsó simításai már az új tulajra várnak. Előttük hangulatos kert, grillterasz.

Az épület előtti út jövő tavasszal viacolor útburkolatot kap, előtte romantikus patakpart fűzfákkal, ami egy kerthelyiség kialakítására is lehetőséget teremthet. Az épületegyüttes céges és magántulajdon.
Pályázati forrás még le nem hívott része a vételárat csökkenti kb. 25% mértékkel. Részletekért hívjon bizalommal! Több pénz van benne, mint gondolná!pince, patak, apartman, vendéglátás, bor, borozó, kerthelyiség, pályázati pénz
Lépj kapcsolatba a hirdetővel