Budakalász, Klisovác utca 48. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 700 m2
Azonosító: 32982101
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 508
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

Eladó Budakalászon a Klisovác utcában egy összközművesített, teljesen üres, soha nem használt, tehermentes építési telek. A telek 22 méteres utcafronttal rendelkezik a Klisovác utcára, amely az ingatlan előtt még betonozott. A telek előtt közvetlenül a helyi idősek otthona található, remek kilátás nyílik a Nagy- és a Kis-Kevély csúcsokra az egész telek területéről. Zöldövezet és madárcsicsergés.

A Pomázi út 600, a HÉV megálló 700 méterre található a hangulatos Klisovác utcán végig sétálva, azonban az út zajából, porából már száz méterekkel korábban sem érezni semmit.

A környék házai néhány éve épültek, az ott lakók többsége családos. Kellemes, szép és nívós környezetben, Budapesthez mégis közel élni kívánó család számára ideális választás.

Jó nevű, díjazott, a Makovecz-iskolához tartozó építész által kifejezetten erre a telekre és ennek adottságaihoz tervezett, nettó 135 négyzetméteres, 6 szobás, a környezetbe illeszkedő, gyönyörű családi ház tervei opcionálisan megvásárolhatók a telekkel együtt, a vételáron felül.

AZ INGATLAN ELADÁSÁHOZ NEM KÉRÜNK SEGÍTSÉGET, CSAK KONKRÉT AJÁNLATOKAT VÁRUNK!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Budakalász, Klisovác utca 48.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 508
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch