Bezárás

Budakalász, Szentendrei út 19.

Eladó családi ház
Alapterület 258 m²
Telekterület 1 102 m²
Szobák száma 5 + 1 fél
  • Térkép
06 20 556 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 4
Fűtés gázkazán, padlófűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
2005-ben épült, jó állapotú, tehermentes családi ház magánszemélytől eladó.

Elhelyezkedés: a ház a Szentendrei úttól 35 méterre helyezkedik el, emiatt a közlekedési zaj nem szűrődik be. A Lenfonó HÉV megálló 7 perc gyaloglással elérhető.

A ház beosztása:
Szuterén szint (nettó 60 nm): 2 állásos garázs, kazánhelyiség, műhely/szerszámoskamra.
Földszint (nettó 85 nm, + polikarbonát tetővel fedett terasz + fedetlen terasz): kandallós 2 közvetlen kertkapcsolattal rendelkező nappali + ebédlő, egybenyitható konyha, éléskamra, mosókonyha, mosdó + WC.
Félemelet (nettó 55 nm. + fedett erkély): nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba (kád + zuhanyzó), WC bidével.
Emelet (bruttó 65 nm - nettó 56 nm + terasz): 2 hálószoba, 1 fél hálószoba, kádas fürdőszoba + WC, zuhanyzós fürdőszoba + WC + bidé. Mindhárom hálószoba klimatizált Fujitsu hőszivattyús klímákkal, amivel fűteni is lehet.
Padlás: 15 cm üveggyapottal szigetelt nagy padlás segíti a tárolást, ahol igény esetén egy kisebb helyiség kialakítható.

A folyamatosan karbantartott ház 30-as porotherm téglából épült, sávalapozással, monolit vasbeton födémekkel, dísztégla és vakolat burkolattal; a vakolt felületeken 5 cm hőszigeteléssel. A tetőt cserép fedi.
Fa nyílászárókkal rendelkezik. A jó tájolásnak és a nagy ablakfelületeknek köszönhetően a ház igen világos, napos időben fényárban úszik. Mindössze a műhely/szerszámoskamrán és a félemeleti WC-n nincs ablak, az összes többi helységen van (a félemeleti WC-ben elszívó található).

A fűtést, melegvizet 4 fűtőkörös Buderus gázkazán szolgáltatja, aminek Schiedel kéménye van. A nappali szobákat és konyhákat padlófűtés, a hálószobákat radiátor fűti. Alternatív fűtési lehetőség a nagy nappaliban található Edilkamin kandalló, aminek előnyös tulajdonsága, hogy a szabadból kapja az égési oxigént. Ventilátorokkal feleszerelt, ami a meleg levegő keringetését gyorsítja, emiatt a kívánt hőmérséklet hamar elérhető.

A padlófűtéses helyiségek kerámia burkolatúak, a radiátoros szobák parkettával burkoltak.
Minden helyiség risztóval védett.

Árnyékolás: műanyag redőnyök, amik közül 3 elektromos (ezek alu redőnyök, a többi műanyag).
Központi porszívórendszer kiépítve. Igény esetén a műhely/szerszámoskamra helyiségbe telepíthető a központi porszívó.
A nem klimatizált szobákhoz is kiépítésre került a klíma bekötés, igény esetén már csak a készülékeket kell felszerelni.

Udvar: szépen füvesített, 2 barackfával, mogyoró bokorral, díszfával és díszbokor sorral, amik között kavicságy található. A bejárat előtt virágoskert, sziklakert található.
Fúrt kút, automata öntözőrendszer is kiépítve. Az udvari burkolat térkő, az autó nyomvonalán beton. További két autó parkolhat az udvarban térkövezett helyen. A csapadék az ereszcsatornákon át föld alatti szikkasztókba folyik.
A greslappal burkolt teraszokon szinterezett alulemezzel fedett fakorlátok találhatók. A beépített bútoros konyhákba a szabadba vezető páraelszívók kerültek felszerelésre.

Közművek: víz, áram, csatorna, gáz, kábel TV-internet.
Távvezérelhető garázskapu, távvezérelhető kapu. 3 fázisú áram csatlakozás. Kamerahálózathoz a csővezeték kiépítésre kerültek. Riasztórendszer kiépítve.

Extra lehetőség: igény esetén egy 1,5 méter széles válaszfal felhúzásával a félemelet szint leválasztható,
ezzel 2 teljes értékű, külön bejáratú lakásra osztható a ház, amely így akár társasházzá alakítható. A gázkazán 2 köre a leválasztható félemeleti lakásra, további 2 köre a leválasztható nagy lakásra van kötve, így a fűtés is szeparálható.

KÉREM, HOGY INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK! KÖSZÖNÖM!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 556 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk