Bezárás

Budakalász, Luppasziget

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 1 800 m²
Ár 74,9 millió Ft
  • Térkép
Furmen Mónika
06 70 381 ···

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2016
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Budakalászon, a LUPA OFFICIAL területén, 1.800 nm-es, parkosított, homokkal feltöltött, műfű borítással, 2 raktárral, 2 irodával, 11.000 nm saját, bólyával elkerített, kizárólagos használatú vízterülettel, 2 db télálló stéggel búvárbázis és vizisportok lehetőségével bérleti jog céggel, vagy cég nélkül eladó.

A terület szinte teljesen új, hiszen 2016 nyarára készült el és nyerte el jelenlegi állapotát. A Lupa tóba benyúló földnyelv, kapuval lezárt végén, strandolóktól elzártan működő hely, ahol minden adott búvároktatásra, tanfolyamok tartására valamint végzett búvárok merüléséhez.
A területre lépve rendelkezésre áll 2 öltöző és 2 mosdó, valamint bérbe adható baldachinos ágyak, melyekkel forgalmunk növelhető. A terület végéhez közeledve 2 oldalon található 1-1 raktár, valamint a velük egybe épített iroda, melyeket összekötve egy VIP terasz került kialakításra.
A két épület között áthaladva tárul elénk egy szintén műfűvel borított terület, ahol helyet kaptak asztalok, székek, napágyak, kerti sütő és egy csapvízzel működő zuhanyzó is. A földnyelv két oldalán található 2 stég, mely olyan formában került megépítésre, hogy télen nem szükséges bontani és szezonra pedig újból összerakni.
A víz alatt a bólyákat összekötve egy kötélpálya is megépítésre került, mely mentén lehetőség van egy 30 perces túrára. A víz alatt, a kötélpálya mentén különböző tárgyakat találhatunk, mint egy YAG 2-es repülőroncs, római kori amfórák, egy Jack Sparrow csontváz a kincsesládájával, II. világháborús repülőbombák, taposóaknák, tarackok.
Az oktatáshoz szükséges 3 nagy oktató vizsgáztató trepni, mely 6 méter alatt van, 2,2 méter mélyen édesvízi merüléshez megfelelő oktató trepni, ami 6x3 méteres, ahol 2 oktató és 6 tanuló kényelmesen elfér, ezáltal nincs szükség medencés oktatáshoz. 3,6 méteren található még egy oktató trepni. Tanulók részére kialakított levegőkapuk kerültek elhelyezésre különböző mélységeken, melyek 2x2 méter átmérőjűek, ahol 2 ember kényelmesen átfér.

Műszaki
A 2016-os építés és kialakítás során külön figyelemmel voltak az időtállóságra és tartósságra, beleértve a 2 stéget is.
A leírásban szereplő tartozékok, baldachinos ágyak, napágyak, fából készült asztalok és székek, kerti sütögető mellett minden napernyő, napvitorla víz alatti teljes kialakítást az ár tartalmazza. Az irodákban a beépített mosogató, szekrények és főzőlapok is a felszereltség része.

Környék
A bázis a Lupa tavon található, mely akár Budapestről, akár a Dunakanyar felől könnyen megközelíthető.

Közlekedés
Budapestről autóval 30 percen belül, gyalog pedig 1,5 órán belül érhető el. A Lupa tavon rengeteg bár, étterem és homokos part és kulturált környezet fogad bennünket.

Ajánlom azoknak a búvároknak, oktatóknak, ahol ezt a sportot szeretnék széles körben tanítani, valamint olyan befektetőknek, akik egy privát helyet szeretnének maguknak.

TOP3 ingatlan weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 381 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?