Budajenő, Pereszke köz

Eladó lakóövezeti telek
Videó elérhető
Budajenő, Pereszke köz
Telekterület
3024 m²
Azonosító: 32448575
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
15%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
utcában

Leírás

Ön is keresi azt a helyet, ahol a családjával végre felépítheti álmai házát? Eddig nem talált Budapesthez közel olyan települést, ahol az árak még megfizethetőek, a táj gyönyörű, a levegő minősége tökéletes és a lakossága barátságos, közbiztonság magas? Így együtt ezek a szempontok talán sehol máshol nem találkoznak.
Mindemellett szeretné, jól befektetni a pénzét értéket teremtve a gyermekeinek? Itt az árak garantáltan sokat fognak emelkedni az elkövetkező években a kiépítettséggel arányosan.
Ne keressen tovább, ennél jobbat nem találhat! A budapesti agglomeráció legjobban fejlődő településén egyedülálló mesés környezetben eladó ez a telek. Budajenő sváb kis település Telkivel épült össze az utóbbi években hasonló nívós színvonalon. A körülölelő, erdőségekkel borított zöld hegyekkel a terület olyan, mint maga a béke szigete. Közel Budapesthez, mégis nagyon csendes, nyugodt, barátságos helyen. A Budai Tájvédelmi övezettől karnyújtásnyira közművesített sík telek, minden irányból aszfalt úton megközelíthető újépítésű részen.

Egy 4214nm-es kb 3000nm-es része eladó, mely 15%-ban beépíthető. LK8-as besorolású. 4,5 méter a megengedett beépítési magassága. A másik részére volna már vevő, de akár azzal együtt egyben is eladó a telek természetesen. Az ár irányár!
Víz, villany, gáz a telken belül, csatorna a telekhatáron van.

FRISS HÍR!
A kormány által döntés születtek a Zsámbéki-medence közlekedésének javításáért, lehajtó épül az M1-es autópályáról Pátynál.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel