Budajenő, Templomvölgy villapark

Eladó családi ház
Budajenő, Templomvölgy villapark
Alapterület
452 m²
Telekterület
2085 m²
Szobák
7
Azonosító: 25806224
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
2018
Komfort
luxus
Energiatanúsítvány
AA++
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

A FRANCIA HÁZ! Öko ház, a valóban környezettudatos ház műanyagok nélkül, ennek ellenére olyan meleg, mint egy begyújtott kályha!
Az ingatlan megvásárolható közvetlenül az építő tulajdonostól.
La Maison France - A kisebbik provence-i házba be lehet költözni, amely magában foglal egy komplett 55 m2-es két szobás lakást (terv szerint kézműipari műhely), (vendégház, vagy műterem) és egy 50 m2-es Loft-lakást (a terveken több állásos kényelmes garázs). Költözzön be a kis házba és kísérje figyelemmel a nagy provence-i ház felépítését. Elkészült továbbá a nagyobbik épület alapja, szerelőbetonja és borospincéje. Az ingatlan jelenlegi készültségi állapotában 190.000.000,- Forintba kerül. A provence-i luxusház teljesen befejezve 490.000.000,- Forintért megvásárolható. A házegyüttes egy borospincével ellátott 5 szobás lakóházat, egy több állásos garázst és egy a tervek szerint engedélyezett kézműipari műhelyt, vagy kényelmes 2 szobás vendégházat magában foglaló részből áll.
A két épülettömeg előtérrel csatlakozik egymáshoz. A kisebbik épület 6,44 m-re fekszik az utcától, így a kézműipari műhely előtt is lehetséges a parkolás. A két épületrész egy védett belső kertet fog közre, amelyhez terasszal, illetve tornáccal csatlakozik.
Az épület egy provanszi stílusú energia-hatékony lakóház kézműipari műhellyel, amely vendégház (műterem) funkciót is betölthet. A tájolást és a telek elhelyezkedését figyelembe véve az utca felé zártabb, míg a kert felé nyitott az épület. Az észak-nyugati oldalon található a garázsbehajtó, tőle jobbra helyezzük el a vendégházat, ettől balra, ugyancsak az épület közepén érkezünk az előtérbe, innen nyílik egy légtérben a konyha, az étkező és a nappali. A kandallót körülölelő emeletre és a pinceszintre vezető lépcső, a fürdővel, a gépészettel és a könyvtárral együtt az épület észak-keleti részére kerültek. A nappali és az előtér is közvetlen kapcsolatban van a nagy fedett dél-nyugati tájolású terasszal. A pinceszinten egy borospince található. Az emeleten egy közlekedőből nyílik a két tágas fürdőszoba, szauna, a gardrób szobák, a háztartási helyiség, valamint a három hálószoba és az ezekhez tartozó nagy dél-nyugati fekvésű felső terasz is. Az emeleten található egy könyvtár- olvasó-dolgozó tér is, amely ugyancsak közvetlen kapcsolatban van a terasszal.
Tömegében egyszerű formák jellemzik az épületet, két ellenkező irányú nyeregtetős épületrészt választ el az előtér és a felette levő terasz tömege.
Az épület nem a jellemző divatirányzatoknak kíván megfelelni, sokkal inkább egy időtlen, visszafogott megjelenésű, a környezetébe diszkréten illeszkedő dél-franciaországi hangulatot idéző otthonosan meleg ház.
Budajenő a budai hegyek ölelésében az egyik legkellemesebb hely Magyarországon. Amennyiben felkeltettem érdeklődését a tervek megtekintéséért és egyéb részletekért kérem hívja telefonon egyenesen az építtető tulajdonost.
Tegye még tartalmasabbá az életét egy nagy adag dél-franciaországi életérzéssel! :-)
Maison en Hongrie, Maison Francaise en Hongrie, Provence, La Maison France, La maison France 5, Hongrie, új építésű, luxus, Budapest, Budajenő, Szőlőhegy, Budajenő Villapark
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély