Borsodnádasd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 600 m²
Telekterület 1 612 m²
Ár 15,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 475 ···
Kovács Julianna
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

BEFEKTETŐK FIGYELEM !!
Üzlet és lakás egyben !!!!
Borsod - Abaúj - Zemplén megyében BORSODNÁDASDON kínálok eladásra, egy óriási lehetőségeket magában rejtő ingatlant. Az épület együttes valamikor a 70'es - 80'as években épült téglából.Két helyrajzi számon összesen 1612 nm.A terület körbe van kerítve, amelyet biztonsági rendszer véd. A fő útvonaltól 50 méterre találjuk a főbejáratot, ahová betonos úton jutunk fel. A négy fő épületből álló épület együttes, egyik része lakóingatlan amely teljes mértékben fel lett újítva néhány évvel ezelőtt. Szobái laminált burkolatot kaptak és műanyag hőszigetelt nyílászárók lettek felszerelve. Fűtés, víz, és elektronikai rendszere teljes mértékben felújípkollektorok segítik nyáron a meleg víz ellátást, így a rezsi költség jelentősen csökkent. Fűtését tekintve gázközponti fűtésű.A lakó ingatlan rész alatt található, a kiszolgáló részleg, ahol különböző nagyságú tároló helyiségek kaptak helyet. De itt van például az öltöző- mosó-mosdó, melegedő, helyiség is.
Nem is igazán tudom, hogy hol kezdjem el a bemutatást, mert ez nem lakó ingatlan illetve, NEM CSAK lakó ingatlan, hanem egy telephely, vagy műhely, vagy vállalkozás vagy mind a három egyben. A következő épületrész az előkészítő csarnok amely 200 nm nagyságú. Itt található gépek berendezések működő állapotban vannak, bármikor indíthatóak. A következő része a telephelynek a fő bejárathoz közeli részen, egy raktár amely több kis helyiségből áll. A negyedik nagy ingatlan amely a telephely részét képzi az a gyártó és késztermék elő állító csarnok. Itt is több gép és berendezés található szintén üzemképes állapotban.A terület szintén 200 nm nagyságú.
Minden olyan vállalkozó kedvű, fiatal,pályakezdő, szakember jelentkezését várom erre az épület együttesre, amely szerszám készítésre szakosodott. Az ország ezen része kiemelt területnek számít PÁLYÁZATI SZEMPONTBÓL akár pályakezdő, akár munkahely teremtő vállalkozás indítása a cél.
KÉREM NÉZZÜK MEG EGYÜTT!
HELYISÉG LISTA:
Közlekedő: 10,0 nm
Szoba :10,nm
Szoba: 15,25 nm
Szoba : 10,8 nm
Szoba : 16,2 nm
WC: 5,8 nm
Mosdó - fürdőszoba: 5,4 nm
konyha: 5,8 nm

Alsó szint :
Előszoba: 8 nm
Közlekedő: 5,2 nm
Szoba: 23,75 nm
WC: 5,6 nm
Zuhany: 8,3 nm
Szoba : 27,9 nm
Szoba: 15,3 nm

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kovács Julianna
A referens összes hirdetése
06 20 475 ···
Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?