Bordány, Mező dűlő 31.

Eladó tanya
Bordány, Mező dűlő 31.
Alapterület
100 m²
Telekterület
11581 m²
Azonosító: 32485084
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

Dél-alföldi homokhátság szívében Bordányban (Mező dűlő 31.) eladó egy szépen megőrzött, kis restaurálást igénylő kulák tanya. Szegedtől 20km-re, a várost Kiskunhalassal összekötő útról lekanyarodva kb 800m földúton közelíthető meg. A birtok három helyrajzi számon helyezkedik el, az első egy 5.755m2 területű kivett tanya és legelő besorolású körbekerített rész, a második egy 4.028m2 területű szántó ami közvetlenül a tanya mellett a kerítésen kívül található és a harmadik ami szintén a tanya mellett van egy 1.798m2 területű erdő. Összesen 11.581m2.
A lakóépület mérete: ~100m2, belmagasság 2,8m, költözhető állapotban van, villany újravezetékelve, víz fúrt kútból, fűtés fával és/vagy villannyal.
A főépületen kívül, annak közelében található istálló, garázs, tároló, borospince.
Az épületek jó állapotúak, nem vizesednek, csak a vakolat helyreállítása és meszelése szükséges, a tetőszerkezet sem szorul azonnali beavatkozásra.
A 100 éves eperfák árnyékában megbújó rendezett udvar, a parasztház búboskemencével, a gémeskút, idilli kikapcsolódást kínál: a hétköznapok taposómalmából történő eltávolodás valahol itt kezdődik.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély