Börcs, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó sorház
Alapterület 103 m²
Telekterület 255 m²
Szobák száma 5
Ár 29,12 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 417 ···
Krammer Gábor
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány AA+
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Győrtől 13 km távolságra kertvárosi sorház eladó!
Győr - Mosson - Sopron megye Börcs településen 4 lakásos lakóház 1.számú családi háza eladó. Az 1104 m2-es telekből az ingatlanhoz tartozó telekhányad 254,9 m2. A ház belső kétszintes, alapterülete 90,34 m2, melyből hasznos (190 cm belmagasság feletti) 79,75 m2. A terasz és kertkapcsolatos nappali plusz amerikai konyhát 4 hálószoba és 2 fürdőszoba ékesíti. Az egyes helységek elosztását és nagyságát az alaprajzon részletezzük. Minden épülethez fedett belépő, hatalmas terasz és pergolás gépkocsibeálló tartozik.
Műszaki tartalom:
A tervezett épületegyüttes épületei 6,10 m fesztávú födémmel rendelkező egy- és kétszintes lakóépületek, nyeregtetővel, fedett bejárattal.
Alapozás beton alap, főfalak LEIERTHERM 30N+F falazóblokkból álló szerkezetek, részben monolit vasbeton födémmel és lépcsővel, részben pedig fa födémmel rendelkeznek, fedélszékük hagyományos fa szerkezet. Az aljzatbetonra téve a falazatok külső síkjáig futtatva modifikált bitumenes lemez szigetelést helyezünk el. Az aljzatba 10 cm vastag lépésálló hőszigetelés kerül, a födémre 15+10 cm vastagságú ROCKWOOL ásványgyapot szigetelés. A külső falazatok 15 cm vastagságú AUSTROTHERM H 80 hőszigetelést, a lábazatok 12 cm AUSTROHERM EXPERT FIX táblákat kapnak. A homlokzatokra dryvit rendszerű külső réteg kerül K 1,5 mm-es kapart színező réteggel, mely a lábazatokon műgyantás alapúra változik a vízzárás biztosítása érdekében. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag szerkezetek. A lakás meleg víz ellátását és fűtését turbo kondenzációs gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. A vételár tartalmazza a közmű hozzájárulásokat a mérőórák kiépítését.
Az ár emeltszintű fűtéskész árra vonatkozik, mely 5% áfát tartalmaz. A telekhányad 27 % Áfát tartalmaz. Átadás a szerződést követően 12 hónap.
Az ügyvédi díj 200.000 Ft lakásonként. Az ingatlan vásárlásához CSOK és kamattámogatott hitel igényelhető.
Az emeltszintű fűtéskész állapoton kívül az alábbiakat is tartalmazza az ár: murvás pergolás kocsibeálló, térköves terasz, kerítés és az úttól a bejártig tartó járda. A közműhozzájárulásokat és a mérőórák kiépítését szintén tartalmazza az ingatlan vételára.
Irodánkban ingyenes bankfüggetlen pénzügyi közvetítéssel és ingyenes építészeti szaktanácsadással állunk rendelkezésére. További információkért keressen bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Krammer Gábor
A referens összes hirdetése
06 70 417 ···
Remmark Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?