Bezárás

Börcs, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó sorház
Alapterület 78 m²
Telekterület 306 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Boros Mónika
06 70 623 ···
Remmark Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Ház eladó - Börcs. Kertvárosi nyugalom, megújuló energia, Győr csupán 13 km. Kertkapcsolat - terasz - nappali - étkező - konyha + 3 hálószoba.
Győr - Moson - Sopron megye Börcs településen 4 lakásos lakóház ámú háza eladó. Az 1104 m2-es telekből az ingatlanhoz tartozó telekhányad 306,14 m2. A ház alapterülete 70,52 m2. A terasz és kertkapcsolatos nappali plusz amerikai konyhát 3 hálószoba és fürdőszoba ékesíti. Az egyes helységek elosztását és nagyságát az alaprajzon részleteztük. Minden épülethez fedett belépő, hatalmas terasz és pergolás gépkocsibeálló tartozik.
Műszaki tartalom:
A tervezett épületegyüttes épületei 6,10 m fesztávú födémmel rendelkező egy- és kétszintes lakóépületek, nyeregtetővel, fedett bejárattal.
Alapozás beton alap, főfalak LEIERTHERM 30N+F falazóblokkból álló szerkezetek, részben monolit vasbeton födémmel és lépcsővel, részben pedig fa födémmel rendelkeznek, fedélszékük hagyományos fa szerkezet. Az aljzatbetonra téve a falazatok külső síkjáig futtatva modifikált bitumenes lemez szigetelést helyezünk el. Az aljzatba 10 cm vastag lépésálló hőszigetelés kerül, a födémre 15+10 cm vastagságú ROCKWOOL ásványgyapot szigetelés. A külső falazatok 15 cm vastagságú AUSTROTHERM H 80 hőszigetelést, a lábazatok 12 cm AUSTROHERM EXPERT FIX táblákat kapnak. A homlokzatokra dryvit rendszerű külső réteg kerül K 1,5 mm-es kapart színező réteggel, mely a lábazatokon műgyantás alapúra változik a vízzárás biztosítása érdekében. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag szerkezetek. A vételár tartalmazza a közmű hozzájárulásokat a mérőórák kiépítését.
Fűtéskész átadás: 2020. november.
Az ügyvédi díjat nem tartalmazza az ár, ennek ára 200.000 Ft lakásonként. Az ingatlan vásárlásához CSOK és kamattámogatott hitel igényelhető.
Az emeltszintű fűtéskész állapoton kívül az alábbiakat is tartalmazza az ár: murvás pergolás kocsibeálló, térköves terasz, kerítés és az úttól a bejártig tartó járda. A közműhozzájárulásokat és a mérőórák kiépítését szintén tartalmazza az ingatlan vételára.
Irodánkban ingyenes bankfüggetlen pénzügyi közvetítéssel és ingyenes építészeti szaktanácsadással állunk rendelkezésére.
További információkért keressen bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 623 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk