Bezárás

Bonyhád, Tolna megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 2 025 m²
Ár 1,5 millió Ft
  • Térkép
Vargáné Dr. Urbán Melinda
06 30 579 ···
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Bonyhádon a Kálvári kápolna melletti úton a Bartók Béla utca és a Deák Ferenc utca között, zöldövezeti, panorámás 2025 m2 területű zártkert eladó. A zártkert egy légvonalban van a 6-os út melletti Bonyhádi Termálfürdővel. Építkezésre, gazdálkodásra és vállalkozási célra alkalmas ingatlan.

Bonyhád Város Önkormányzatának a Bonyhád Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 9/2004.(VIII.27.) rendelete szerint a zártkert Lke-1.5. jelű építési övezet
(nagytelkes, villás) amelyben a kialakítható legkisebb telekterület méret 800 m2, a beépítési mód: oldalhatáron álló, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 5,0 m,a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 30%. A fenti övezetekre vonatkozó előírások:
a.) Telekalakítás: Az építési övezetekben a hagyományosan kialakult telekszer-kezet megtartandó. Kisebb telekhatár módosítás az övezeti előírások keretei között lehetséges. Az övezetben maximum 2 telek vonható össze.
b.)Beépítési mód, építési hely:
Az övezetekben az épületeket a kialakult – utcavonalas, illetve előkertes – módon kell elhelyezni. Új beépítés esetén a főépítész előzetes véleményét ki kell kérni.
Lejtős terepű Lke-1.5 övezeti besorolású Bartók Béla utca déli oldalán az általános szabályozástól eltérően 0 méteres előkert a mérvadó.

In Bonyhád near the highway overlooking the Bonyhád Thermal Spa a 2025 sq.m of land situated on the woody hilltop with a spectacular view is for sale for house building or business purposes.

Kapcsolat a hirdetővel

Vargáné Dr. Urbán Melinda
A referens összes hirdetése
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)
Az iroda összes hirdetése
06 30 579 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?