Bezárás

Bonyhád, Rákóczi Ferenc utca

Eladó családi ház
Alapterület 80 m²
Telekterület 1 197 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
06 30 684 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Bonyhád Tolna megye negyedik legnagyobb népességű települése, a Bonyhádi járás központja. Gyakran nevezik a Völgység fővárosának. A Dunántúli-dombság keleti részén fekszik, Tolna megye és Baranya megye határvidékén, Szekszárdtól körülbelül 20, Pécstől 40 kilométerre.
Bonyhádot a legegyszerűbben a 6-os főúton lehet megközelíteni, amely áthalad a város déli részén. Aki az M6-os autópályán érkezik, a szekszárdi leágazásánál célszerű letérnie, majd a 6-os főúton Kakasd-Pécs irányában továbbhajtania.
A város északi részében, A Rákóczi utca közepén található a ház, ami egy 1197 m2 alapterületű, kelet-nyugati tájolású telken helyezkedik el. A ház 1970-ben épült, azóta az építtető család tulajdonában van. Az épület alapterülete 94 m2, ezen belül előtér, előszoba, két szoba, nappali - ebédlő, konyha, fürdő és különálló WC található. A helyiségek alapterületének összege 74 m2. A ház mögött van egy 40 m2 alapterületű, bontandó épületrész is. A bontással az egybefüggő beépítetlen terület 1050 m2-re növelhető.
Az épület összkomfortos. A fűtés gázkonvektorral megoldott, ezenkívül három kémény is kialakításra került. Lakható, de bizonyos felújítási munkálatok (vezetékek cseréje, nyílászárók felújítása, padlózat pótlása, illetve javítása) elvégzése időszerű.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 684 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk