Bezárás

Bonyhád, Majos

Eladó családi ház
Videó elérhető
Alapterület 100 m²
Telekterület 400 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Stein Róbert
06 70 311 ···
 
Pelso Haus Ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
A házról pontos és részletes képet kaphat, ha megnézi a róla készült videót !

Bonyhád-Majoson vált eladóvá ez az 1970-es évek elején épült családi ház, mely kényelmes lakóterével és jó felszereltségével kiváló otthona lehet fiatal családoknak éppúgy, mint a vidék nyugalmát kereső nagyvárosi kiköltözőknek.

A ház 1970-ben készült el és azóta egy család tulajdonát képezi. Téglaépület kerámia tetőcseréppel, van villany, víz, gáz és csatorna. A ház műszaki állapota jó, egyes helyeken a vakolatban és a parkettában esztétikai felújításra van szükség.

A házban van két nagy és egy alig valamivel kisebb szoba, egy tágas előtér, egy étkező és egy konyha valamint egy éléskamra. A fürdőszobában van kád és zuhanyozó is, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A házban radiátoros központi fűtés használható gázkazánnal és a vegyes tüzelésű kazánnal , a két kazán külön-külön és párhuzamosan is használható.

A telek 400 nm, a főépület mellet megtalálható rajta egy tömésfalú régi épület, mely valaha lakóház volt és amely ma raktárként illetve műhelyként használható. Az épület végében van egy garázs, mely közvetlenül az utcáról is elérhető, valamint több állattartásra alkalmas ól és tároló. A hátsó telekrészen több diófa áll.

Igazi kis kincset képez a telekhatáron csörgedező friss vizű patak !

A háztól nagyjából kétszáz méterre található buszmegállóból napi sok járattal juthatunk el Bonyhád központjába. Nagyjából ugyanilyen távolságra üzemel egy kisbolt is, amelyben kisebb bevásárlások lehetségesek.

Majos 1973 Bonyhád egy településrésze városi besorolással. Bonyhádon minden megtalálható, amely a kényelmes élethez szükséges, mindenfajta bevásárlási lehetőséggel, kórházzal, bankokkal, benzinkutakkal és számtalan munkahellyel a so idetelepült kisüzemben.

A ház jó és jó áron kínáljuk, ha ilyesmit keres, érdemes megnézni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 311 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk