Bóly, Baranya megye Eladó külterületi telek
Telekterület 3043 m2
Azonosító: 32752878
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 994
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

„Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával, sokszínű kulturális élettel várja az itt letelepedőket, és az érdeklődő befektetőket.”
Eladásra kínálom ezt a 3043 m2-es, két részből álló telket, Bóly legcsendesebb zöldövezeti részén. A telek két részből áll egy1084 m2 és egy 1959m2 -ből. A telkek csak együtt eladók, amelyek kiválóan közútról megközelíthetőek, és pár perces sétára találhatóak a belvárostól.
A telek vízszintes, „Kid-P” jelű. különleges területként nyilvántartott, a borút programhoz kapcsolódó, kereskedelmi szálláshelyek, borfeldolgozók számára nyilvántartott, terület.
Beépítési mód, zártsorú, legnagyobb beépítettség 20%, legfeljebb 250 m2 alapterületű, 5,50m építmény magasságú épület építhető rá.
A közművek, gáz, vízelvezetés, hírközlés, villamos energia, víz az utcában található.
A telek a főút mentén fekszik, méretéből adódóan pedig számtalan lehetőséget rejt magában, nem csak ház építésére szolgál, hiszen 2 szintes, szintenként 250m2 -es épületegység is elhelyezhető rá.
Lehet itt vállalkozásának a telephelye, lehetőség van szállás, panzió, pince, borozó létesítésére is. Amennyiben lehetőséget lát a terveinek megvalósításához ebben a telekben, egyeztessünk időpontot és máris mutatom !
Az ingatlan – előzetes egyeztetést követően – rugalmasan megtekinthető, gyorsan birtokba vehető. Gyönyörű, idilli környezet ideális családoknak és a természet kedvelőinek egyaránt.
Besorolása: művelési ág alol kivett - zártkert "címképzés alatt"

Telek: 1084+1959 = 3043 m2
Ára: 9.800.000,-
Az ár nem alkuképes!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !
Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.

Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!

Sóki Zsuzsanna
+

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bóly, Baranya megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 994
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch