Bezárás

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 450 m²
Ár 75 millió Ft
  • Térkép
Szabó Anna
06 70 329 ···
Dr Makkos Ingatlan Eger, Széchenyi út
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Eladó Bogács központjában, frekventált helyen, 200 m-re a termálfürdőtől egy melegkonyhás vendéglátóipari, valamint szálláshellyel rendelkező 450 nm alapterületű két szintes ingatlan. A hely korábban csárdaként funkcionált, jelenleg jól bevezetett és folyamatosan igénybevett erdei iskolai táborként működik. Az épület kívűl-belül teljes körű, igényes felújításon esett át. A konyhai berendezések cseréje jelenleg zajlik. Az épület vendéglátó része 44 férőhelyes zárt résszel valamint 30 férőhelyes fedett terasszal rendelkezik. A vendéglátóhely egyes részeit, valamint az épület külső falazatát kerámia díszburkolattal látták el. A belső falburkolat a többi részen lambéria. A padozat járólapokkal burkolt.
A szálláshely rész 2 x 16 fő részére biztosít kényelmes pihenést. A vendégek elhelyezésére 8 szoba + egy külön bungalow áll rendelkezésre. A szobák 2-4-6 ágyasak. Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre. Egy szoba fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik. A szobák falai lambériával burkoltak, a padlóburkolat járólap. Az ingatlan nyílászárói műanyagból készültek.
Az egész épület fűtése hűtő-fűtő légkondicionáló berendezéssel biztosított. A vendéglátórész főzőberendezései villannyal ill. PB gázpalackkal üzemelnek. Gázcsonk az épület előtt található. Teljes közműellátás biztosított.
Az épület belső részén egy fagyálló járólapokkal burkolt - különféle foglalkozások, rendezvények lebonyolítására alkalmas - szabadtéri terület van kialakítva. Az ingatlan mögött találhat még egy 1500 nm füves terület.
Az ingatlan számtalan egyéb kreatív, további lehetőséget kínál leendő tulajdonosának.
Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon!
Hivatkozási szám:90979

Kapcsolat a hirdetővel

Dr Makkos Ingatlan Eger, Széchenyi út
Az iroda összes hirdetése
06 70 329 ···
Üzenetet küldök