Bezárás

Bogács, Tomorvár út

Eladó szálloda, hotel, panzió...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 800 m²
Ár 135 millió Ft
  • Térkép
06 70 434 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Bogácson, 800 nm-es jól működő panzió nagy kerttel, 2240 nm telekkel autó parkolókkal stb. eladó!
Az eladási ára: 135 MFt. Kialakítható nagy medence a kertben, szauna, és egyéb lehetőségek. Lakást esetleg beszámítok.
Tíz db négy férõhelyes, kettõ db két férõhelyes apartman várja kedves vendégeinket. Mindegyikben külön háló, nappali, amerikai konyha, tusoló és mellékhelyiség található. Két apartmanunkat kimondottan mozgáskorlátozott vendégeknek alakítottuk ki, igyekezvén számukra is teljessé és komfortossá tenni az itt töltendõ idõt.
Ha vendégeink helyben szeretnének szórakozni, akkor a kertben a gyerekek számára játszótér található.A felnõttek részére a kertben grillsütõ helyet alakítottunk ki. Hívjon és küldök fotókat adatokat. Ha egy jól működő vállalkozásba fektetne akár a családjával üzemeltetné keressen a telefonszámon. Jól jár! Egerben egy szép színvonalas étterem is eladó 100m2 egyedi minőségi berendezéssel stb... nagy 2-3000 fő napi forgalom, többit személyesen ill. telefonon. ennek IÁ: 240 millió Ft Ha jól működő nyereséges éttermet vásárolna ezt nem szabad kihagynia.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 434 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?