Bezárás

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 800 m²
425 000 € 110 millió Ft
  • Térkép
Napsugár Centrum Ingatlan iroda
06 20 230 ···
Napsugár Centrum Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A Bükk déli lankái közé ékelõdve található amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerû, melegvizes gyógyfürdõjérõl és kiváló borairól is.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülõfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidõ értékes eltöltéséhez fontos. Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezõkövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is.

Az apartmanház a falu egy csendes, nyugodt részén, mégis a falu központjához közel (mintegy tiz percnyi sétára) fekszik.
Apartmanházunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ideális legyen a szabadság és pihenés eltöltésére. Apartmanjaink kényelmesek, tiszták és jól felszereltek.

Tíz darab négy férõhelyes, kettõ darab két férõhelyes apartman várja kedves vendégeinket. Mindegyikben külön háló, nappali, amerikai konyha, tusoló és mellékhelyiség található. Két apartmanunkat kimondottan mozgáskorlátozott vendégeknek alakítottuk ki, igyekezvén számukra is teljessé és komfortossá tenni az itt töltendõ idõt.

Ha vendégeink helyben szeretnének szórakozni, akkor a kertben a gyerekek számára játszótér található.

A felnõttek részére a kertben grillsütõ helyet alakítottunk ki.Aartmanházban 10 db 4 személyes, 1db 8 személyes (4x2 ágyas) valamint 2 db 2 személyes szobával rendelkezik.. Nyugdíjba vonulás miatt eladó most is bérlő van benne akár maradna is. Biztos bevétel, biztos befektetés. 110 M Ft az irányára.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Napsugár Centrum Ingatlan iroda
A referens összes hirdetése
Napsugár Centrum Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 230 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?