Bogács, Táncsics utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 70 m²
Ár 15,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 632 ···
Vályi Attila

Eladó egyéb vendéglátó egység

Megvételre kínálok, Borsod megye, Bogács településen, a Gyógy és Strandfürdő közelében, egy jó állapotú, 3 szobás, 70m2 alapterületű családi házat. A ház, egy 460 m2 nagyságú, két utcára nyíló portán helyezkedik el, falazata kő és tégla. Azt korábban, a falusi turizmus keretén belül, vendéglátásra alkalmas helyként használták, aminek köszönhetően egyszerre, 6-8 fő egyidejű pihenését teszi lehetővé. A vendégek kényelmét még egy előszoba, kamra, konyha és zuhanyzós fürdő - wc helyiség is szolgálja. Elsősorban készpénzes vevők jelentkezését várjuk. A belső bútorzat külön megbeszélés tárgyát képezi.

A Bükk déli lankái közé ékelödve található Bogács, amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerű, melegvizes gyógyfürdöjéröl és kiváló borairól is.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülöfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidö értékes eltöltéséhez fontos. Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezökövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is.

További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, mint ügyvédi háttér, értékbecslés, otthon biztosítás, hitel ügyintézés.
Ingatlan hivatkozási száma: M156197

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Vályi Attila
A referens összes hirdetése
06 70 632 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?