Bő, Vas megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 359 m2
Azonosító: 32986634
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 173
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs
Légkondicionáló nincs
Leírás

Kiváló befektetési lehetőség! Vendéglátó egység eladó!
Büktől 3 kilométerre Bő településén került eladósorba egy teljeskörű felújítást igénylő melegkonyhával rendelkező étterem, vendéglátó egység mely jelenleg zárva tart.
Az épület kb. 100 évvel ezelőtt épült polgári család lakóházaként. Az épület funkciója és belső elrendezése többször megváltozott. Jelenlegi kialakítását és funkcióját 1995-ben érte el. A vendéglő 359 négyzetméter alapterületű, jól tagolt, összenyitható helyiségekből áll.
A vendéglőbe belépve a söntés az első tér, bal oldali részen a presszó míg jobb oldali részen az éttermi rész található. A presszóhoz tartozik egy női-férfi WC helyiség, takarítószer tároló, fagylalt készítő egy tárolóval valamint fekete mosogató, a söntés mögötti részen egy külön fagylaltos fehéredény mosogató. Az italraktár mindkét mind két fogyasztótérből és a söntésből is elérhető. Az éttermi részhez közvetve kapcsolódik egy 12 személyes kis különterem melyekhez mellékhelyiségek tartoznak. Az udvari szárny folyosóján került kialakításra egy öltöző mely a felszolgáló utat választja el a gazdasági bejárat előterétől. A konyha és a kiszolgáló helyiségei, az előkészítők, raktárak és a mosogatók az udvari szárnyban kerültek kialakításra.
A berendezés és a felszerelés külön megegyezés tárgyát képezi.
Gépkocsik parkolására az utcán kialakított 8 darab parkolóban van lehetőség, további parkolóhelyek kialakítása az udvaron lehetséges.
Egyéb vállalkozás részére is alkalmas lehet. Akár szépségszalon, edzőterem, vagy egészségügyi szolgáltatás számára is átalakítható.
További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.
Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bő, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 105,82 ezer Ft/m²
Vas megye 270,74 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 105,82 ezer Ft/m²
Vas megye 270,74 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 173
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch