Bicske, Gesztenyefa utca

Eladó telephely
Alapterület 930 m²
Telekterület 21 000 m²
Ár 190 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 454 ···
Otthon Centrum - Ingatlanszakértő Kft.
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Bicske Déli részén, külterületen, az 1-es útról akár kamionnal is könnyen megközelíthető, 21000 nm-es, teljesen körbekerített, karbantartott, zöld parkos ipari és kereskedelmi besorolású ingatlan eladó vagy kiadó.
Maga a telek is térbetonnal burkolt, teljesen körbejárható, a területen található három épület könnyen megközelíthető. Saját trafóval rendelkezik (80 A).

Az egyes épületek 2012-ben teljes körűen fel lettek újítva, melynek során elektromos kaput szereltek be, 5 cm-es szigetelést is kaptak, a nyílászárók cseréje megtörtént.

A nagyobb, 700 nm-es gazdasági épület klímával fűtött, a ' években épült téglából. A klíma egy éve került kiépítésre, A földszinti rész jelenleg 3 raktározásra alkalmas helyiségből, 2 zuhanyzóval felszerelt mellékhelyiségből és egy bemutatótérből áll, azonban gipszkartonnal van elválasztva, az erős tartóoszlopoknak köszönhetően egyéni igények szerint alakítható, az emelet egybe van nyitva.
A telek egyik oldalán található egy 120 nm-es téglaépület, korábban kazánház volt, jelenleg raktár és itt is kialakításra került egy kisebb lakótér, önálló konyhával, zuhanyzóval WC-vel.
A 3. épület egy 70 nm-es, kályhával fűtött, hangulatos lakóépület, nagy terasszal. Korszerű konyhájával, kamrával, 4 lakóhelyiséggel, zuhanyzós fürdőszobájával akár vendégek fogadására is kiválóan alkalmas.

A telek beépíthetősége: 40%.

A telek adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően nagyon sok funkcióra alkalmas.

Jöjjön el, nézze meg, nem fog csalódni!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Otthon Centrum - Ingatlanszakértő Kft.
A referens összes hirdetése
06 70 454 ···
Otthon Centrum - Ingatlanszakértő Kft. Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?