Biatorbágy, Budaörsi utca

Eladó telek ipari hasznosításra
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 5 000 m²
Telekterület 5 000 m²
Ár 60 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 867 ···
Üzenetet küldök

Eladó telek ipari hasznosításra

Eladó Biatorbágy és Budaörs határán, a Premier Outlet felett, a Bosmark telephely szomszédságában, egy 5.000 négyzetméteres GKSZ-3-as besorolású ipari célokra alkalmas építési telek. Az ingatlan betonúton megközelíthető és gyönyörű körpanorámával rendelkezik. Jelenleg a Budaörsi útról közelíthető meg, de a rendezési tervben szerepel egy másik út megépítése is a Vendel Park felől.
A telken gáz és villany van, a víz és csatorna kérelem be van adva az illetékes helyekre. A telek talajmechanikai vizsgálattal és bank részére készült, hivatalos értékbecsléssel rendelkezik. Jelenleg 30% a beépíthetőség, de folyamatban van ennek a megemelése 40%-ra. Így jelenleg 1.500, de hamarosan 2.000 nm alapterületű épületet lehet rá építeni. Homlokzat magasság max. 9,5 méter. Max. terepszint alatti beépíthetőség 60%, Min. zöldterület 30%. Ezen a területen a legkisebb kialakítható telekméret: 5.000 nm.
Igény esetén a telekre készített és az önkormányzathoz építési engedélyezésre beadott, 1.500 nm-es csarnok + iroda épület tervvel együtt.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 867 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?