Biatorbágy, Bia

Eladó raktárhelyiség
Biatorbágy, Bia
Alapterület
460 m²
Telekterület
1800 m²
Közvetítői azonosító: COM 71001-398
Azonosító: 31782368
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
2

Leírás

Eladó Biatorbágy központjától pár száz méterre egy közel 1800 nm-es saroktelken, üzemi telephely, 2 nagyobb ingatlannal.

Vt-3-as besorolású övezet, amely 50% -os, 900 nm-es beépíthetőséget engedélyez. A jelenlegi besorolása szerint üzleti célú hasznosításra alkalmas. Található rajta egy 210 nm alapterületű, kétszintes épület, alsó szintjén irodák, műhelyek, garázsok, összesen. A felső szinten 2 tágas lakás van, az egyik nappali+ háló, 70 nm lakótérrel, a másik nappali+2 háló, 90 nm lakótérrel.

A területen van még egy 250 nm alapterületű épület, amely tűzkárt szenvedett, a statikai szakvélemény szerint a falazat nem károsodott, a födém részletesebb vizsgálatot igényel. A tervek szerint ebben irodák, illetve lakások és garázs került volna kialakításra. Az építész tervek rendelkezésre állnak.

Aktuális besorolása szerint kiválóan alkalmas cégközpont, telephely, vagy akár munkásszálló kialakítására. Átminősítésével létrehozható akár 10 lakás, közel 800 nm lakótérrel.

Elsősorban tőkeerős vásárlókat, befektetőket, beruházókat keresünk a fejlesztések figyelembe vételével! Remek befektetés, az új tulajdonos döntésén múlik, hogy az ingatlan miként üzemel a későbbiekben.

Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!
A(z) Családi Ingatlan weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel