Besnyő, Szabadság utca

Eladó lakóövezeti telek
Besnyő, Szabadság utca
Telekterület
2300 m²
Azonosító: 32179830
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Közel a fővároshoz, mégis csendes és nyugodt..
Eladó egy 2300 m2 méretű telek Besnyőn.
Kb. 47x45 méter arányai lehetővé teszik a felosztást is. A telek szinte párhuzamos a fő égtájakkal és aránylag sík. Pontosabban a délkeleti, déli, délnyugati és nyugati része 1-200m3 pihentett termőfölddel fel lett töltve, hogy a szint megfelelőbb legyen (enyhe déli-délnyugati lejtés helyett). A kapu a telekhez északon található, kerítés körbe van.
A nyugati részére a teleknek került egy felvezető mobil épület (szakrális építmény, kb 10m2, nincs lebetonozva, kis kerttel, külön áron), ami nem marad a telken, csak ha kell.
A föld nagyon jó minőségű, vegyszert nem látott (bio gazdálkodás), minden megnő benne. Lettek fák és növények ültetve - levendula is - , de amúgy a telek üres, "méhlegelő"..
Egy pindurka élelmiszerpince lett kialakítva keleten, illetve a helye egy medencének lett északkeleten kiásva..
Áram (32A) földkábelen van bevezetve, ezért nincsenek oszlopok a telek előtt. Vízkiállás több helyen is lett a telken (északi és nyugati oldalán). Csendes és biztonságos környék, tanyai feelinggel, iskolával, stb..
Aki a síkságot szereti, a sok napsütést, a szelet, vagy annak hangját a fáktól, városi zajoktól elszigetelve, annak ez tökéletes környék.
A Velencei tó pár percre, de a Balaton is dugómentesen és könnyen megközelíthető, mint ahogy Budapest is (11. kerület 20 perc kényelmesen, mindig üres autópályán).
A Duna is közel, ráadásul egy nagyon jó csárdával az úton odafelé..
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély