Bercel, Béke út 1.

Kiadó műhely
Bercel, Béke út 1.
Ár havonta
66 ezer Ft
Alapterület
22 m²
Telekterület
2636 m²
Közvetítői azonosító: COM 4403
Azonosító: 31941608
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (IMPERIAL Ingatlanforgalmazó és Szakértő Iroda) összes hirdetéséhez
Kiss Csaba
IMPERIAL Ingatlanforgalmazó és Szakértő Iroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó műhely

Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

SZÉCHENYI 2020

AZ INKUBÁTORHÁZ AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL JÖTT LÉTRE

"BEFEKTETÉS A JÖVŐBE"

Bercel Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló, TOP-1.1.2-16-NG1-2017-00002 számú, „Berceli Inkubátorház” elnevezésű projekttel támogatást nyert.

Bercel község külterületén, 2656 m2 telken épült, összesen 448 m2 hasznos alapterületű inkubátorházban, irodák és műhelyek kiadók.

Bercel község megközelítése:

- Közúton Budapestről Vác érintésével érhető el a legegyszerűbben, mintegy 70 kilométernyi utazással; hasonló távolságnak tekinthető az az útvonal is, ha az M3-as autópályán indulunk el a Bagi lehajtóig, majd az Aszód-Galgaguta útvonalat követve közelítjük meg.

- Vonattal a MÁV 316-os számú Budapest-Őrbottyán-Galgagyörk–Acsa-Bercel vasútvonalon érhető el.

- Helyközi autóbuszvonalakː 316, 335, 424, 426, 436, 1010, 1020, 1306,3220, 3326, 3344

Inkubátorház általános leírása:

Az átadásra került inkubátorház 2 fő épületrésszel rendelkezik (műhelyek és irodák). A külső homlokzati falak 30 cm, a belső teherhordó falak 25, illetve 30 cm vastagságban készültek, Porotherm kerámia falazattal. Az épület műanyag, fokozottan hőszigetelt, 3 rétegű nyílászárókkal rendelkezik. A fűtési rendszer, valamint a melegvíz ellátás is földszondás hőszivattyúról üzemel, a hőleadás mindkét épületrészben hűtő-fűtő egységeken, úgynevezett fan coil rendszeren keresztül történik, így a rendszer a meleg nyári napokon is kellemes hűs környezetet biztosít. A műhely beton padló burkolattal, az irodák kerámia és laminált parketta padozattal rendelkeznek.

Az inkubátorházba beköltözőket illetően:

Az inkubációs fejlesztés végső haszonélvezői olyan újonnan betelepülő mikro-, kis- és középvállalkozások lehetnek, amelyek a betelepülés időpontjában induló vállalkozásnak minősülnek (legfeljebb öt éve került bejegyzésre). Ezen vállalkozások a betelepüléstől számított legfeljebb 5 évig részesülhetnek inkubációs szolgáltatásban.

Felépítmények:

- 1. sz. épületrész: összesen 365 m2 alapterületű, jellemzően irodahelyiségek, tárgyaló, irattár, közlekedő, mosdók, teakonyha, kazánház található a felépítményben
- 2. sz. épületrész: összesen 83 m2 alapterületű, műhely, közlekedő, női-férfi öltöző, iroda, szociális helységek találhatóak a felépítményben

Érdeklődés, megtekintés vagy bármilyen további információ igényével kapcsolatban kérem keressen a megadott elérhetőségeim valamelyikén!

Bérleti díj:
Iroda: 3000 Ft/m2 /hó + rezsi
Műhely: 3000 Ft/m2 /hó + rezsi

A bérbeadás ÁFA mentes!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (IMPERIAL Ingatlanforgalmazó és Szakértő Iroda) összes hirdetéséhez
Kiss Csaba
IMPERIAL Ingatlanforgalmazó és Szakértő Iroda