Bezárás

Békésszentandrás, Álmos utca

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 38 m²
Telekterület 1 538 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
Ár 25 millió Ft
  • Térkép
Házkalmár Ingatlaniroda
06 30 508 ···
Házkalmár Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota közepes állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs megadva
BÉKÉSSZENTANDRÁSON, A HARCSÁS ELEJÉN, A SZŐNYEGSZÖVŐTŐL ÉS AZ ÖREG HÍDTÓL 200 m-nyire, a lakóövezet határában, a Körös partján 1538 m2-es telken 38 m2-es lakóépület-vízpari nyaraló várja új gazdáit!

A tégla épület lapostetős, télen-nyáron lakható, veranda, szoba, konyha, fürdő-wc, kamra helyiségekből áll, eredeti-retro hangulatú, jó szerkezeti állapotú, bővíthető. Az épület bővítéshez és tetőtér ráépítéshez rendelkezésre állnak tervrajzok is.
A vízpart felé 23 m2-es nyitott-fedett terasz biztosítja forró nyári napokon az árnyas pihenést. A 180 m2-nyi vízparti pihenőkertnek a nádas, mocsári ciprus, selyemfenyő és válogatott díszcserjék adnak meghitt hangulatot.
AZ ÉRINTETLEN NÁDAS MELLETT A VÍZ FÖLÉ NYÚLÓ STÉG HORGÁSZATHOZ ÉS NAPOZÁSRA IS LEHETŐSÉGET AD.

A telek 12 m széles, a nagyobb része az utca felé részben gyümölcsfákkal van beültetve, kertészkedésre is kiválóan alkalmas, pihenőkertté alakítása is számtalan lehetőséget kínál az új tulajdonosoknak. A kertben öntözőrendszer van kiépítve, mely a Körösből és fúrt kútról is üzemeltethető.

A lakóépület illetékmentesen vásárolható, K9 építési övezetben van, 20% beépíthetőséggel, az utca felé és tetőtér ráépítéssel bővíthető 300 m2 területig, mely korszerű lakóházzá alakítást tesz lehetővé.
Az ingatlan víz, áram, gáz közművel ellátott, a házban konvektoros fűtés van, de a kéményhez kályhafűtés is kapcsolható. A házhoz kapcsolódik egy tároló is.

Ez az a hely, ami mindenhez közel van, gyalogosan is elérhetők az üzletek, a távolsági buszmegálló, kulturált kézműves söröző. A szabad strandnál kajak, kenu bérelhető. Szarvas 5 km-re kerékpárral is elérhető, nyári időszakban is kínálja kulturális programjait és vendéglátó helyeit, a Körös-Maros látogatóközpont, az Arborétum, sétahajózás és számtalan kikapcsolódási lehetőség a közelben, akár minden évszakban.
AJÁNLOTT MINDEN KOROSZTÁLYNAK, AKIK SZERETIK A VIZET ÉS A NYUGALMAS PIHENÉST TARTJÁK FONTOSNAK.
Ár: 25,00 M

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Házkalmár Ingatlaniroda
A referens összes hirdetése
Házkalmár Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 508 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?