Békéssámson, Békés megye

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 2 300 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 403 ···

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Emelet nincs megadva
Békéssámson belterületén, a település főutcáján COOP Áruház eladó!

Az élelmiszer áruház Coop Franchise rendszerben működik. Felszereltsége korszerű, az áruház kialakítása esztétikus, kamerarendszerrel ellátott. Az épületben található ajándékbolt egylégterű, melyhez külön szociális helyiség illetve raktár nem tartozik. Ez az ajándékbolt az élelmiszer áruház bővítésére kiválóan alkalmas.
Az épület egy 1986-ban épült áruház bővítésével és átépítésével 2013. évben nyerte el mai formáját.
Az épület részben új építésű, részben felújított, átépített, jó műszaki állapotú.

Békéssámson frekventált részén, a Szabadság utcában helyezkedik el ez a kereskedelmi komplexum. Bevásárló központ, ruházati szaküzlet, fagylaltozó tevékenységre van kialakítva. Békéssámson legnagyobb áruháza, ami minden vásárlói igényt ki tud elégíteni. 1739 m2 az áruház alapterülete. Itt mindent megtalál a vásárló, ami a hétköznapi élethez kell. Saját, tágas parkoló áll rendelkezésre a vásárlóknak. Az épület kiváló, újszerű állapotban van. Kiszolgáló, szociális helyiségek, iroda, raktár mind kialakításra került. A fűtés bálás kazánnal és gázkazánnal, cirkó rendszerben megoldott.
Az árukészlet külön alku tárgyát képezi.
A telken található még egy 54 m2 alapterületű tárolóépület.

Parkolni az épület előtt illetve annak területén lehetséges.
Tömegközlekedési eszközök közül autóbusszal érhető el, melynek megállóhelye az ingatlan 300 m-es körzetén belül megtalálható.

Ajánlom Befektetőknek, vagy kereskedelmi tevékenységet nagyban végzőknek.

A helyi ellátásból a legnagyobb részt a Coop és a Reál kereskedelmi lánc veszi ki. A településen pénzintézet is üzemel, továbbá házi-, fog- és gyermekorvos és védőnő biztosítja a betegellátást, a településen a közelmúltban épített új gyógyszertár segítségével.

A falu viszonylagos elzártsága ellenére sikereket könyvelhet el a munkahelyteremtés terén: a kistérségi statisztikák itt mérik a legkedvezőbb munkanélküliségi adatokat, melynek oka a helyi kisvállalkozások sikeres gazdálkodása, valamint számos munkalehetőség adódik a mezőgazdaságban, továbbá a közeli Hódmezővásárhelyen.


Felkeltettem érdeklődését? Szeretne többet tudni?

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Mérlegeljen, Tegyen rá ajánlatot!

HÍVJON BIZALOMMAL!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Keleti Ilona
A referens összes hirdetése
06 20 403 ···
Feketesas Szeged Dh Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?