Békéscsaba, Andrássy út

Eladó lakásban iroda
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
77 m²
Szobák
3
Azonosító: 32121951
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakásban iroda

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
1
Épület szintjei
3
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Parkolóhelyek száma
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

FIGYELEM, ÁRESÉS!

A békéscsabai belváros frekventált helyén, egy polgári stílusú társasházban hosszú évek óta irodaként működő első emeleti ingatlan eladó.
A körfolyosós házban található értékesítésre hirdetett, a földhivatali nyilvántartásban lakásként bejegyzett ingatlan 77 m2 alapterületű. A lakásban található 3 szoba/iroda, 1 előszoba/ügyfél fogadó tér beépített bútorral, kis tálaló konyhával, valamint egy fürdőszoba wc-vel. Az elmúlt évek során a belső nyílászárók cserére kerültek, és a két nagyobb szobában a világítás irodai függesztett led lámpákra lett kicserélve. Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását Baxi kombi kazán biztosítja. Mindhárom szoba, illetve az előszoba klimatizált.
A lakáshoz tartozik továbbá a kb. 5 m2-es zárható emeleti tároló ½ része. A társasház zárt udvarán parkolók kerültek kialakításra, amely az ingatlan tulajdonosok számára biztosít ingyenes parkolási lehetőséget.
Amennyiben a belváros közepén vágyik egy elegáns polgári jellegű, nyugalmas ingatlanra, amelytől az élelmiszer bolt, a posta 2 perc távolságra található, akkor bővebb felvilágosításért keressen bátran.
Az ingatlan irányára: 29.500.000 Ft.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély