Bezárás

Békéscsaba, Berényi út 130.

Eladó telephely
Befektetőknek
Alapterület 4 005 m²
Telekterület 14 923 m²
1 444 000 € 523 millió Ft
  • Térkép
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 20 910 ···
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Békéscsaba megyeszékhely, megyei jogú város, Békés megye és a régió gazdasági-földrajzi központja és székhelye. A város alapterülete 194 km², állandó lakosainak száma meghaladja a 60.000 főt.

A város Magyarország dél-keleti részén Budapesttől mintegy 210 kilométerre, Szegedtől 95 kilométerre, Debrecentől 130 kilométerre, míg a romániai Aradtól alig 60 kilométerre fekszik.
Békéscsaba megközelíthetősége jónak mondható, a város elérhető közúton, vasúton és rendelkezik egy 50 – 60 fős repülőgépek fogadására alkalmas, szilárd burkolatú kifutópályával ellátott regionális repülőtérrel is.

Békéscsaba régiós szinten fontos közúti és vasúti közlekedési csomópontként funkcionált és funkcionál még ma is. Itt találkozik a 44-es (Budapest – Kecskemét – Békéscsaba – Gyula) és a Szegedet Debrecennel összekötő, nagy tranzitforgalmat lebonyolító 47-es főút. Itt keresztezi továbbá egymást a Budapest – Szolnok – Békéscsaba – Arad – Temesvár – Thessaloniki 120-as számú nemzetközi vasúti fővonal és a Nagyvárad – Szeged vasútvonal.
A közúti elérhetőség fejlesztése jelenleg zajlik - a Kecskemétig vezető M5-ös autópálya folytatásaként 2022 végéig megépül az M44 gyorsforgalmi út Kecskemét (M5) és Békéscsaba közötti szakasza, ezzel a várost bekapcsolják a magyar gyorsforgalmi úthálózatba.

Az iparterület Békéscsabán a Berényi úton, az épülő M44 vàrosi bevezető útja mentén, 350 méterre az elkerülőtől és mindössze 2,5 km-re a főtértől található. A terület teljes mérete 14.923 négyzetméter amely két önálló helyrajzi számra hozható telekrészből áll össze, a területen összesen 4005 négyzetméter csarnoképület található.

A terület összközműves – villamos energia, víz és csatorna, gázellátás, valamint csapadékvíz elvezető hálózat is kiépített.
Villamosenergia-ellátás tekintetében felvételi kapacitás: 170 kWh
Vízellátást tekintetében a területen: 18 m³/nap
Csatornakapacitás: 3 m³/nap
Gázellátás kivételi kapacitás: 40 m³/óra
Valamennyi már korábban megváltott kapacitás szerint tovább bővíthető.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 20 910 ···
Üzenetet küldök