Békéscsaba, Felsőnyomás

Eladó egyéb ipari ingatlan
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
340 m²
Telekterület
9697 m²
Azonosító: 32214085
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Békéscsaba külterületén, a 44-es főút mellett, közel az M44-es gyorsforgalmi úthoz található ez a több célra is alkalmas ipari ingatlan. Teljes telekterülete: 9.697 m2.
A telephelyre a főútról kb. 60 m-es aszfaltozott úton jutunk el.

A 340 m2 alapterületű csarnok elejének földszintjén 40 m2-en iroda, közlekedő, WC és kézi raktár található. Az emeleti részén 2 tusoló, 2 WC és öltöző van.
A csarnok végén kamionok közlekedésére is alkalmas bejáratot alakítottak ki.
Mögötte, a csarnokhoz kapcsolva épült egy 6 m × 3 m-es raktár, mellette tehergépjárművel, kamionnal használható szerelő akna.
A csarnok 2000-ben épült, B30-as tégla falazatú, beton aljzatú, vasvázas Lindab lemeztetővel. Hossza 34 m, szélessége 10,6 m, belmagassága 4 m. Ipari áram: 3×80 A, mely bővíthető.
A csarnok baloldali részén, a 44-es főút felőli oldalon kb. 20 m széles betonozott terület van.
A csarnok mögött 18 m × 10,6 m-es beton placc van, alappal, mely akár be is építhető.

A csarnoktól jobbra lévő területen egy 540 m2-es beton placc lett előkészítve egy másik csarnoknak.
A meglévő és a leendő épületek közt 12 m széles aszfaltozott rész készült el.
Összességében a csarnok körül mintegy 4.000 m2-es aszfaltozott, betonozott terület könnyíti meg a közlekedést.

A telephely bejáratától jobbra, de külön bejárattal is rendelkező, 2000-ben épült egyedi stílusú, 250 m2-es kör alakú házat találunk. Jelenleg családi házként funkcionál, de iroda épületnek is alkalmas. Ytong tégla falazatú, mely kapott még 3 cm vastag hőszigetelést, plusz 3 cm vastag falburkolatot is. Műanyag nyílászárók vannak, hőszigetelt fém redőnyökkel. Minden helyiség padlófűtéses. A nappaliban egy csempekályha is szolgáltathatja a meghitt hangulatot. Az épületet jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal fűtik. Lehetőség van tartályos gázra átállásra is, a csőrendszer kiépítésre került.
Minden helyiségben kiépítették a telefon és az internet csatlakozási pontokat. Elektromosság: 3 × 16 A. Vízellátásról 114 m mély fúrt kút gondoskodik, mely ÁNTSZ által bevizsgált és vízjogi engedéllyel rendelkezik.
Földszinti helyiségek: nappali + 2 szoba, konyha + étkező, kamra, fürdőszoba, WC, mosóhelyiség, külön bejáratú kazánház tusolóval.
Emelet: galéria, szoba, WC.

A jelenleg is működő vállalkozás tér- és falburkolatok gyártásával foglalkozik. Az ehhez szükséges géppark szintén megvásárolható, ára külön megegyezés tárgyát képezi.
Az ipari terület része 3.400 m2 szántó, és 2.500 m2 erdős terület. Vevő költségén a szántó területek kivonhatók a művelési ágból. A szántó területének kivonásával a telephely közvetlenül a 44-es főútig bővíthető.

Vételár: 107.500.000-ft,

Bővebb információkért kérem hívjon!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély