Bezárás

Békéscsaba, Hajnal utca

Eladó házrész
Alkalmi vétel
Alapterület 40 m²
Telekterület 200 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Boros Szilvia
06 70 360 ···
Jeltz Holding Kft.
Üzenetet küldök

Eladó házrész

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
ÖNÁLLÓ HÁZRÉSZ KEDVEZŐ ÁRON BÉKÉSCSABÁN!

Eladó Békéscsabán a 47-es főúthoz közel egy teljesen elszeparált, 40 m2-es házrész, külön bejáróval és saját kerttel. Igény szerinti felújításához most igénybe vehető vissza nem térítendő államit támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön. Ajánljuk fiatal pároknak, külön élő családoknak és befektetőknek lakáskiadás céljára egyaránt.

Az ingatlan Békéscsabán, a Hódmezővásárhely felé vezető 47-es főúttal párhuzamos utcában fekszik, a városközponttól 1 km-re, jól megközelíthető helyen, nyugodt környezetben. Óvodák, iskolák az ingatlan közvetlen közelében, a megyeszékhely közszolgáltatásai, üzletek 1 km-en belül elérhetőek.

A házrész egy négy lakásos társasház 3. sz. lakása, mely egy bejárón keresztül közelíthető meg. Hozzá tartozik a mindösszesen 930 m2-es telek 205/1000-ed része, ez megközelítőleg 200 m2-es saját kertrészt jelent. Az egyes házrészek kerítéssel vannak egymástól elválasztva, önálló életteret és nyugalmat biztosítva lakóiknak. A társasház alapító okirattal rendelkezik, működése szabályozott.

A lakás 40 m2-es alapterületű, található benne egy szoba, előtér, konyha, fürdőszoba-wc. Állapota belülről felújítandó, de lakható. A ház vegyes falazatú, szerkezetileg jó állapotú, a tető részleges megújítása nemrég történt meg. Fűtése gázkonvektorral történik. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es terasz is. A házrész önálló víz, gáz- és villanyórával rendelkezik. A telek csatornázottsága kiépült, a házrészhez különálló derítő tartozik.

A lakásban jelenleg szívességi használó lakik, aki megállapodás esetén szívesen bérelné tovább az ingatlant. Ajánljuk az ingatlant fiatal pároknak, külön élő családoknak és befektetőknek lakáskiadásként egyaránt. A házrész igény szerinti felújításához most igénybe vehető vissza nem térítendő államit támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön. Segítséget nyújtunk személyi hitelek és jelzáloghitelek igénylésében is.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 360 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk