Békéscsaba, Hajnal utca

Eladó házrész
Alkalmi vétel
Békéscsaba, Hajnal utca
Alapterület
40 m²
Telekterület
200 m²
Szobák
1
Azonosító: 32015992
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó házrész

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

ÖNÁLLÓ HÁZRÉSZ KEDVEZŐ ÁRON BÉKÉSCSABÁN!

Eladó Békéscsabán a 47-es főúthoz közel egy teljesen elszeparált, 40 m2-es házrész, külön bejáróval és saját kerttel. Igény szerinti felújításához most igénybe vehető vissza nem térítendő államit támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön. Ajánljuk fiatal pároknak, külön élő családoknak és befektetőknek lakáskiadás céljára egyaránt.

Az ingatlan Békéscsabán, a Hódmezővásárhely felé vezető 47-es főúttal párhuzamos utcában fekszik, a városközponttól 1 km-re, jól megközelíthető helyen, nyugodt környezetben. Óvodák, iskolák az ingatlan közvetlen közelében, a megyeszékhely közszolgáltatásai, üzletek 1 km-en belül elérhetőek.

A házrész egy négy lakásos társasház 3. sz. lakása, mely egy bejárón keresztül közelíthető meg. Hozzá tartozik a mindösszesen 930 m2-es telek 205/1000-ed része, ez megközelítőleg 200 m2-es saját kertrészt jelent. Az egyes házrészek kerítéssel vannak egymástól elválasztva, önálló életteret és nyugalmat biztosítva lakóiknak. A társasház alapító okirattal rendelkezik, működése szabályozott.

A lakás 40 m2-es alapterületű, található benne egy szoba, előtér, konyha, fürdőszoba-wc. Állapota belülről felújítandó, de lakható. A ház vegyes falazatú, szerkezetileg jó állapotú, a tető részleges megújítása nemrég történt meg. Fűtése gázkonvektorral történik. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es terasz is. A házrész önálló víz, gáz- és villanyórával rendelkezik. A telek csatornázottsága kiépült, a házrészhez különálló derítő tartozik.

A lakásban jelenleg szívességi használó lakik, aki megállapodás esetén szívesen bérelné tovább az ingatlant. Ajánljuk az ingatlant fiatal pároknak, külön élő családoknak és befektetőknek lakáskiadásként egyaránt. A házrész igény szerinti felújításához most igénybe vehető vissza nem térítendő államit támogatás és kedvezményes kamatozású kölcsön. Segítséget nyújtunk személyi hitelek és jelzáloghitelek igénylésében is.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel