Bezárás

Békéscsaba, Erzsébethely

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 130 m²
Ár 11,9 millió Ft
  • Térkép
Belicza Tünde
06 70 770 ···

Eladó egyéb vendéglátó egység

Megvételre kínálok Békéscsabán egy 375 nm-es sarok telken álló 130 nm-es+ 22 nm-es melléképület, hatalmas fedett, téliesíthető teraszos jelenleg 5 helyiségből álló vegyes falazatú, gázkonvektor fűtésű házat.
A ház az 1920-as években épült lakóháznak vályogból. 1990-ben jelenlegi tulajdonosa hozzáépített, átalakította és körben aláfalazta, szigetelte és egy 22 nm-es melléképületet is készült téglából, mely fagyi üzemként működött.
Jelenleg vendéglátó egységként üzemel. 2 nagyobb helyiség van az utcafronton, mind a kettő közvetlen bejárattal az utcáról, az egyik egy billiárd szoba, a másikban került kialakításra a pult, ami teljesen felszerelt, hűtőkkel, polcokkal. A pultból lehet hátra menni a vizesblokkba, ahol egy külön személyzeti wc is kialakításra került. Ezen kívül még egy nagy raktár, kijárattal az udvarra és egy kis iroda került kialakításra. Tartozik hozzá egy 44 nm-es terasz, amiből 28 nm téliesíthető , innen érhető el a 2 vendég wc és egy kis kert . Az udvar végében egy 22 nm-es tégla épület áll, amit korábban fagyi készítésre használtak, minden felszerelést, gépet itt hagyna a tulajdonos.
Mivel az ingatlan eredetileg családi háznak épült és jó műszaki állapotú, nem vizes, körben alá van falazva, jól alakítható helyiséggel rendelkezik, így átalakítás, felújítás után igazi álom otthon varázsolható belőle. Méretéből és kialakításából adódóan akár egy nagy amerikai konyhás nappali és 4 háló is kialakítható belőle.
Műszaki:
Fűtése gázkonvektor. A helyiségek hideg burkolattal ellátottak, a nyílászárók fa keretesek, hungaropan üveggel.
Ajánlom befektetőknek vagy vállalkozó kedvű családoknak, aki nem riadnak vissza a felújítástól, annak érdekében, hogy álmaik otthonát kialakítsák.
Amennyiben lát benne fantáziát, keressen a megadott elérhetőségen és nézzük személyesen is!
Környék:
A környék Jamina kiemelt kertvárosi része, ahol családi házak találhatóak. A közelben bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, orvosi rendelő megtalálható, a belváros, Center, Piac, Tesco pár perces autóúttal elérhető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 770 ···
Üzenetet küldök