Bezárás

Békés, Malomvég

Eladó erdő
Alapterület 86 m²
Telekterület 32 700 m²
Ár 18,7 millió Ft
  • Térkép
Tóth Gabriella
06 70 532 ···
NAMASTE Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó erdő

Békés megyében , Békéscsaba és Békés között ( közigazgatásilag Békéshez tartozik ) félúton a 470-es főút mellett eladó egy minden oldaláról kerítéssel határolt összesen 3,27 HA-nyi erdőből , tanyából és szántóból álló terület . A tanya 1930-ban épült régi tipusú vályog falazatú - valamikor aláfalazott - összesen 86 m2-es épület , amely kandallóval fűthető és korszerűsítendő állapotban van .
A lakóépület mellet található egy több ,mint 40 m2-es műhely , kamra és füstölő helyiségekből álló épület . A műhelyben rendelkezésre áll ipari áram is bármilyen gép zavartalan üzemeltetéséhez . A tanya épületéhez - ami az erdőség közepén található - a főút felől lévő stabil kapun keresztül vezet az út , a bejárata előtt egy nagy betonplacc van, amelyről könnyen megközelíthető a 28 m2-es garázs , a rengeteg gazdasági épület , melyek között van kifutóval rendelkező nagy birkaakol , kifutós tyúkólak , disznóólak , amikben egykor nagy élet volt. Ezen túl nagy stabil góré és szénatároló is akad az udvaron.
A főút melletti kapubejáróval szemben van a vezetékes víz és a kerékpárút , valamint a közelben buszmegállók , melyekből mindkét irányba elég sűrűn vannak járatok. A tanya vízellátását ásott kút és búvárszivattyú biztosítja .
Az erdő Békéscsaba felőli oldalán a terület egy kis része művelt szántó. Az erdőség kb. 30-40 éves vegyes telepítésű , található benne : akácfa , nyárfa , nyírfa , olajfa , gesztenye , szomorúfűz , mogyoró , cseresznyeszilva , fenyő , gyümölcsfák , diófák és szőlő is. Az erdős területen van 2 mesterségesen kialakított tó .
Gazdálkodásra , önellátó életmód kialakításához , megvalósításához kiváló lehetőség , tökéletes választás !
Ir.ár: 18,7 M Ft

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 532 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?