Bátaszék, Tolna megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 300 m2
Azonosító: 33924402
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 496 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Étterem és panzió Bátaszéken eladó! Kiváló befektetést, biztos megélhetést kínál vállalkozó szellemű, új tulajdonosa számára ez az egyedülálló adottságokkal rendelkező bátaszéki ingatlan.

Az ingatlan a településen áthaladó, 56-os számú főútról nyílik, és Bátaszék szívében, közvetlenül a település és egyben országunk méltán híres 4. legmagasabb templomának, a Nagyboldogasszony Római katolikus templom tövében található. 

A telek mérete 1005 m², a főépület összesen 300 m², mely kiegészül még a kert felé nyíló fedett pulttal, kerthelyiséggel, fedett terasszal, amely összességében még 120 m² jelent. Az alsó szinten egy csodálatos hangulatú, száraz pincerész található, amely az utcafrontról is megközelíthető. Itt 85 négyzetméren került kialakításra a vendégtér, egy bárpult, illetve egy 10 m²-es feldolgozóhelység. Ez közvetlenül az étteremrészből is megközelíthető. A földszinten található egy közel 70 m²-es rendezvényterem, bárpult, mosdók, konyha, tárolók. Az épület legfelső szintjén egy kisebb irodahelyiség is kialakításra került.
Az udvarról nyílik 4, akár 12 fő elszállásolására is alkalmas apartman. Ezek mindegyike saját fürdőszobával ellátott. Az étterem és az apartmanok fűtése is egyaránt gázkonvektorokról megoldott.
Az udvarban medence, kemence és grill is megtalálható.

Bátaszék lenyűgöző természeti szépségekkel és kulturális értékekkel büszkélkedik. A település történelmi hangulata és barátságos közössége vonzza a látogatókat. A közelben számos, látogatásra érdemes nevezetesség található, így a panzió tartalmas kirándulások kiindulópontjaként szolgálhat. 
Könnyedén elérhető a Szekszárdi Borvidék, a Gemenci-erdő, a Kelet-Mecsek kiránduló helyei, szekszárdi fürdő, vagy akár a megye környező, festői szépségű települései.

A képeken található mind a panzió és az étteremben található berendezések, bútorok megegyezés tárgyát képezik.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül Önben, vagy megtekintené, keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bátaszék, Tolna megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 366,67 ezer Ft/m²
Tolna megye 268,04 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 496 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch