Bezárás

Baracs, Apátszállás

Eladó családi ház
Alapterület 197 m²
Telekterület 5 732 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Kovács László
06 70 387 ···
Trend-Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés elektromos
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs
Baracsi családi ház, nyugodt, tiszta levegőjű környezetben ELADÓ!

Budapesttől 70 km-re a Fejér megyei Baracson, gazdálkodásra, ill. bármely ipari vagy egyéb tevékenységre, akár telephelynek alkalmas családi ház eladó! Az ingatlan a falu külterületén található, ahová beton illetve murvás út biztosítja a mindenkori közlekedést, évszaktól függetlenül.
A ház tégla alapon épített egészséges, tiszta, száraz, vegyes falazatú, ami közel 1Ha területen fekszik, ház és kivett udvar, illetve külön Hrsz. lévő szántó.
Az ingatlan lakórésze 111m2, 2 nagyszoba, 1 hálószoba, nappali, hatalmas konyha, fürdő, kamra, előszoba. Riasztóval felszerelt!
A ház folytatásában közvetlenül található a padlásföljáró és egy hatalmas bármire hasznosítható 35m2-es teremnyi belmagasságú helység, illetve egy 20 m2-es aknás garázs.
A ház fűtése éjszakai áramról (!! ) működő hőtárolós kályhákkal megoldott, melyhez a villamoshálózat 2013-ban, teljesen fel lett újítva, 3x25A-lett bővítve. Szándék szerint szobánkénti vegyes tüzelésű kályhák is rendelkezésre állnak. A vízellátást bevizsgált fúrt kút biztosítja, a szennyvíz derítőbe gyűlik. Az épület tetőszerkezete stabil, cseréppel fedett.
A házhoz tartozó melléképületben, kitéglázott borospince, műhely, raktárrész (terménytároló, padlással,) és ól található, szintén rendes cseréppel fedett.
A fém, profi kutya kennel, a profilból hegesztett terménytároló is maradhat.
Az ingatlanra CSOK igénybe vehető!!
A CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk!!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 387 ···
Üzenetet küldök