Bánk, Tóparti sétány

Eladó üdülőházas nyaraló
Bánk, Tóparti sétány
Alapterület
500 m²
Telekterület
1800 m²
Szobák
10
Azonosító: 32285411
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőházas nyaraló

Ingatlan állapota
befejezetlen
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
házközponti
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépíthető
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Bánki tó partján (a négy csillagos Tó Wellness Hotel szomszédságában), cégtulajdonban álló üdülő nyilvántartású ingatlan (hrsz.:112), melynek földterülete körülbelül 1.800 m2, a rajta most átépítés alatt álló, üdülő besorolású ingatlan pedig kb. 500 m2 + tetőtér. Jogerős építési engedéllyel rendelkezik 10 szobás panzió kialakítására, közösségi, kényelmi, továbbá üzemi helyiségekkel. A teljes épületből örök panoráma nyílik a Bánki tóra.
Az ingatlan, melyet csak a tó körüli sétány választ el a Bánki tótól, közvetlenül megközelíthető a község főútjáról is, illetve a tó körüli sétányról egy patakon átvezető gyalogos hídról is. Az utcafronton, saját tulajdonú 10 db. gépjármű parkoló áll rendelkezésre. A területen, de a fő épülettől jól elkülönítve - (akár külön vállalkozásra is alkalmas) - található továbbá egy 6x6 méteres pince - melyből nyílik egy további 3x13 méteres termésköves, boltíves borospince, melyek előtt szintén egy teljesen tóra néző panorámás ácsolt fa szerkezetű, fedett kerti közösségi helyiség áll, épített sparhelttel, csikós kályhával és kemencével, valamint egy korabeli, működő, kb. 1,5 méter átmérőjű terméskővel kirakott ásott kút.
Az ingatlan összközműves (vezetékes gáz, csatorna, vezetékes ivóvíz, áram: 3x25 A + vezérelt 3x16 A), vegyes övezeti besorolású, 40 % (!) beépíthetőséggel.
Ajánlom: elsősorban turisztikai és vendéglátós célokra, horgász turizmusra, vadász turizmusra, melyben a tulajdonos aktívan tud segíteni, akár vadásztársasági tagsággal is, de érdemes megfontolni egy luxus idősotthon működtetését, vagy társasház kivitelezését is.
A teljes értékesítéstől a tőkés társ bevonásáig minden lehetőség érdekli a tulajdonost.
A szűkebb környezetben van még kb. 30 Ha, jellemzően erdő besorolású, vegyes korú (részben vágásérett) és faállományú földterületet is, melyet igény esetén, akár csatoltan is értékesítenénk.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel