Bezárás

Balmazújváros, Hajdú-Bihar megye

Eladó műhely
Alapterület 400 m²
Telekterület 1 000 m²
Ár 73,9 millió Ft
  • Térkép
Kis Tiborné
06 20 468 ···

Eladó műhely

Telephely vásárlását segítő pályázattal is megvásárolható, Épületasztalos-ipari termék és Fűrész áru gyártásával, és üzletben folytatott értékesítésével foglalkozó Balmazújvárosban található üzem, mely Debrecentől 25 km- re található. A város ipari területén, de a városközponthoz közel elhelyezkedő faipari vállalkozás közel 400nm alapterületű, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott csarnokban üzemel, mely különböző munkaegységekre van bontva. Az egységekben található most is használatban lévő asztalos-ipari gépek, ill. még több gép elhelyezésének kiépítése (por elszívók) berendezések is a vételár részét képezi. A berendezések jó állapotúak, és természetesen folyamatosan karbantartottak. A telephely részét képezi a közel 50nm-es üzlet, ill. az irodák mellett lévő étkező és öltöző helyiség is. A gépek villamos energia ellátásához, az épület fűtéséhez szükséges áramellátás csaknem 100%-ban a tetőszerkezetre épített napelemekkel megoldott, így a rezsiköltség minimális. A telephely aszfaltos út mellett helyezkedik el, így a megközelítése akár kamionnal is könnyű, az ügyfelek részére parkolási lehetőség is megoldott.
A helyiségekben található gépek, berendezések, ill. az Épületasztalos- ipari vállalkozás az összes engedéllyel rendelkezik, így azok újbóli beszerzésére már nem kell költenie a leendő tulajdonosnak. A vásárláshoz pályázat is igénybe vehető, ill. díjmentes hitel ügyintézéssel is állunk a leendő vevő rendelkezésére. Az értékesítéssel a tulajdonos által kizárólagos megbízással bír Irodánk, így egyeztetett időpontban be tudjuk mutatni az érdeklődők részére az eladó üzemet.
Az eladási irányár: 73.900.000Ft + ÁFA

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 468 ···
Üzenetet küldök