Bezárás

Balatonvilágos, Zrínyi út

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 190 m²
Ár 115 millió Ft
  • Térkép
06 70 625 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
PÁR LÉPÉSRE A VÍZPARTTÓL RITKA LEHETŐSÉG
Többfunkciós ingatlan eladó.

Budapesttől 90 Siófoktól 7 kilométerre lévő Balatonvilágoson többfunkciós ingatlan egyben eladó. A 760 nm-es telektest 55 méteres utcafronti résszel a községi stranddal szemben található. Az ingatlant minden oldalról magasparti erdő övezi, így e kiváló elhelyezkedéséből adódóan különleges klíma adottságokkal rendelkezik, mely adottság különösen rekkenő nyáridőben előnyös. A telken található a különösen egészséges vízminőséget szolgáltató Mészöly Géza forrás kútja is. Az ingatlan telekkönyvi megnevezése kivett áruház, mely a beépíthetőség tekintetében bír különösen kedvező jelentőséggel.
A telektesten 1990 óta két önálló ( konkurencia nélküli ) kereskedelmi egység üzemel szezonálisan. Egyik egy 90 fő ültetésére is alkalmas részben fedett kerthelyiséges, 60 nm-es büfé-falatozó a másik egy 120 nm-es ABC élelmiszer termékeket és ajándék- strandcikket árusító kisáruház. Az ABC áruházzal egybe építve, de attól teljesen elkerítetten egy belső kétszintes 88 nm-es lakás található, mely 96 nm-es panorámás – kiváló pihenő és bulizóhelyként használatos -- tetőterasszal rendelkezik.
A kereskedelmi egységek és a lakás is elviekben kijelölt, de természetben el nem kerített önálló telekrésszel, a közműszolgáltatók esetében külön – nagyfogyasztói igényeket is kielégíteni tudó -- mérőórákkal rendelkeznek. Minden egység riasztóval és külső belső kamerával ellátott. Az üzletek 30 éve bérbeadás útján vannak hasznosítva. Szezonális működtetésük mindig is két család egész éves megélhetését szolgálták.
Az eddig kihasználatlan lakás a tulajdonos nyaralójaként van berendezve. A földszinten előtér, nappali ( benne beépített konyhával, szaunával ) mosdó wc. Tetőtérben konyha-nappali, fürdő-wc, közlekedő, két hálószoba. Teraszon wc-mosdó, mosogató, tároló, utcai konténerben díszfák.
Az eladás alkalmával a kereskedelmi egységek felszerelési és berendezési tárgyai a felépítményhez tartozóan a vételár részét képezik, a lakásba a kifejezetten oda beépített és méretre csináltatott bútorok is természetesen maradnak.
Az üzletek esetében a birtokba adás 2021 szeptember 15 után lehetséges. A lakás átadása május 1 naptól megállapodás tárgyát képezi.
A többfunkciós ingatlan úgy a Balaton 30 méteres közelsége, mint kiváló klíma-környezeti és üzleti elhelyezkedése, valamint kedvező beépíthetősége okán kifejezetten piacképes.
Az ingatlan társasházzá alapítása elkezdődött, jelen állapotában csak egyben eladó. A meghirdetett ár hozzáértően átgondolt, az aktuális és reális piaci árakhoz igazodva lett meghatározva. A tulajdonos felkészülten várja vásárlók jelentkezéseit.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 625 ···
Üzenetet küldök