Bezárás

Balatonújlak, Kossuth Lajos utca

Eladó ikerház
Alapterület 280 m²
Telekterület 1 982 m²
Szobák száma 6
  • Térkép

Eladó ikerház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Balatonújlak egyik csendes utcájában található az ingatlan.
A telek 1982nm. Az ikerház 280nm mindegyik oldala egyenként 140nm. Az alsó szintek 70-70nm, mint ahogy felső szintek is. Tetszés szerint lehet kialakítani belőle 2 vagy 3 illetve 4 lakrészt is. Egyenlőre csak a ház egyik felében visz fel egy beton lépcső az emeletre. Az alsó szint mindkét lakrésze külön bejáratú. Mindkettőben kialakításra került egy szoba, egy nagy nappali, egy konyha, egy fürdő, egy toalett. Az egyik lakrészben a toalett külön helységet kapott és egy kissebb tároló hely is. Mindkét lakrészben kandalló kályha fűtés van illetve fali hűtő-fűtő berendezések. A felső szinten mindkét oldalon bevezetésre került az áram, víz, csatorna, tv- internet kábel. Itt mindkét oldalon 2-3 szoba, nappali, fürdőszoba, wc kialakítható. Az ingatlan előtti árok fedett része két autó parkolására alkalmas. A képen látható "telek" kerítés B30-as téglából készült, ami már csak szinezésre vár. Az udvar egy része folyami kaviccsal illeteve egy kerti tóval és sziklakerttel díszített.
A házhoz hozzá tartozik három egybe épített helyiség. Közvetlen a ház mellett egy dupla garázs 40nm, ami befejezésre vár, hiszen a tető még nem készült el. A második melléképület/tároló 45nm. A harmadik 90nm aminek nyitott az egyik oldala, ahol akár fedett grillezezőt lehet építeni vagy akár lovaknak is helyet lehet adni.
A Balaton szerelmeseinek csak ca. három km-t kell utazni, hogy láthassák a csodálatos tavat. Az autópálya ca. négy km. Hévíz 25 perc, Keszthely 20 perc, Marcali 10 perc alatt autóval elérhető.
Aki ezt a nyugodt környezetben lévő házat válassza, nagyon sok örömet okoz számára, hiszen az épület belső kialakítása nagyon praktikus. Falusi CSOK elérhető.

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenetet küldök
Neked ajánljuk